Seda reis tek atar da hemfikiriz o zaman?Yanlış yorumlamışsın datte'ciğim... beni uzdun su an. Hele Traoma asla el kaldırmam...
Resmen bir itibar suikasti bu... yakıştırmadım sana...
Seda reis tek atar da hemfikiriz o zaman?Yanlış yorumlamışsın datte'ciğim... beni uzdun su an. Hele Traoma asla el kaldırmam...
Resmen bir itibar suikasti bu... yakıştırmadım sana...
Tek fazla bile... çeyrek diyelim biz ona... skskskkaSeda reis tek atar da hemfikiriz o zaman?
Tek fazla bile... çeyrek diyelim biz ona... skskskka
Şu videoya göre bakarsak @Ölüm Cerrahı çok tehlikeli.Tek fazla bile... çeyrek diyelim biz ona... skskskka
İsmimde e var. Soyadımda ikisi de var.Şu videoya göre bakarsak @Ölüm Cerrahı çok tehlikeli.
BİR KIZIN İSMİNDE E İLE A HARFİ VARSA.....
youtube.com
Çok tehlikeli... tam bir Law... her an shambles yapabilir...Şu videoya göre bakarsak @Ölüm Cerrahı çok tehlikeli.
BİR KIZIN İSMİNDE E İLE A HARFİ VARSA.....
youtube.com
Shanks kral hakiyle amiral kaçırttığından beri ne yapacağınızı iyice şaşırdınız siz de...Karşılaştırmaları derledim usta merak edenler bakabilir, spoiler.
Amiral Lobisi: 10 / Yonko Lobisi: 0
Luffy Lobisi: 6 / Zoro Lobisi: 4
Nika Lobisi: 2 / Enma lobisi: 8
Dof Lobisi: 6 / Croco lobisi 4 (Doflamingo lobisi -4 puanı @Millennium Wizard 'ın varlığından alıyor)
Hurdacı(Gariban) Lobisi: 9 / Anti Kid Lobisi: 1
Aynen öyle. Amiraller yonko hakisini hissedince tırsıyor, kaçıyor bir de üstüne yenecekmiş. Peh!Shanks kral hakiyle amiral kaçırttığından beri ne yapacağınızı iyice şaşırdınız siz de...
Kutsal görseler ilk kim ona gider?
Topuklamak ifadesinin hayat bulmuş hali hangisi?
Şu kısımlar shanks teach ve buggy hakkında galibaHangi taraf balondur?
Akainu'yu gören Teach>0'dan 100km'ye 3 saniyede kim ulaşır?
Rayleigh'i gören Teach>En hızlı kim koşar?
Başrol olsa Akaiunu (2 sene)>One Piece bir maraton olsa ilk kim bitirir?
Teach>Usain Bolt'a hangisi rakip olur?
Teach>Flash filminde hangi taraf oynar?
Teach>Topuklamak ifadesinin hayat bulmuş hali hangisi?
Shanks>Kutsal görseler ilk kim ona gider?
Yonkoular>Hangi taraf balondur?