Sildim ben onu sildim ne ara gördün bi de etiketlemedim zalım. Neyse 5 yemişsin oh iyi.Attık kaybettik ya daha ne göreceksin
Sildim ben onu sildim ne ara gördün bi de etiketlemedim zalım. Neyse 5 yemişsin oh iyi.Attık kaybettik ya daha ne göreceksin
Senle vs atamam, olmaz kazansam da kaybetsem de üzülürümRedTeror vs Cavitq11 gelsin mi xd ?
Benden kaçmazSildim ben onu sildim ne ara gördün bi de etiketlemedim zalım. Neyse 5 yemişsin oh iyi.
Ben @Densetsu no Samurai vs @BattalGazi düşünüyorum.@Eric Cartman ile @BattalGazi daha iyi olur bence
Gördükk Alpamis teröre son vermişSenle vs atamam, olmaz kazansam da kaybetsem de üzülürüm
Benden kaçmaz
Biz tek yürek iki üyeliğizVsyi Red kaybediyor üzülen MW oluyor ben bu işi anlamadım reis @II. Invictus
Onun üzeründen çok sular geçti.Gördükk Alpamis teröre son vermiş
Sana rakip çıkmıyor bari ben yazam dedim xdSenle vs atamam, olmaz kazansam da kaybetsem de üzülürüm
Benden kaçmaz
Sana karşıda düşündüğüm rakip @Miyata Ichiro.RedTeror vs Cavitq11 gelsin mi xd ?
@TombeBiz tek yürek iki üyeliğiz
Bir ara Mw&Daredewill duosu vardı onlar iyi ikiliydi ama Dare saldı.Vsyi Red kaybediyor üzülen MW oluyor ben bu işi anlamadım reis @II. Invictus