Öneri için teşekkürler, evet böyle bir uygulamada güzel olabilir.
Bir sonraki karşılaşma yüksek ihtimalle @Kenshiro vs @Sakata Gintoki olacak. İsteyenler tahminlerini yapabilir.
@Eric Cartman vs @Dattebayo..! istiyorum.
Bunları da değerlendiririm ileride.dns vs sır croco isteriz @Sodex
Benim @Sakata Gintoki gibi dostuma elim kalkmaz. Tabi ben kazanmadığım sürece.Öneri için teşekkürler, evet böyle bir uygulamada güzel olabilir.
Bir sonraki karşılaşma yüksek ihtimalle @Kenshiro vs @Sakata Gintoki olacak. İsteyenler tahminlerini yapabilir.
Evet bir kas puanımız olacak.Kaslı olmalarına beraberlik yazar.
Dostça bir mücadele olmasını umuyorum bende. Birbirinize uygun rakiplersiniz.Benim @Sakata Gintoki gibi dostuma elim kalkmaz. Tabi ben kazanmadığım sürece.
6-5 @Kenshiro alır derim.Öneri için teşekkürler, evet böyle bir uygulamada güzel olabilir.
Bu dövüşün bir galibi yok karşılıklı kasılırken zamanda kırılmaya yol açar bunlarÖneri için teşekkürler, evet böyle bir uygulamada güzel olabilir.
Seni de yapacağım tabiki. Yontoryu ortalıkta olmadığı için sonraya saklıyorum.Beni de beni de ama yontoryu geldiğinde onunla olsn @Sodex