Yatacağım şimdi ama bunu unutmam Datte laflarımı çarpıtmanı.Gam yemem diyorum koymaz o kadar diyorum yenilirim değil alacağın olsun. ://
Ayna dünyası skillini bile kullanmamışsın yoksa 5 fark atardın bence
Yatacağım şimdi ama bunu unutmam Datte laflarımı çarpıtmanı.Gam yemem diyorum koymaz o kadar diyorum yenilirim değil alacağın olsun. ://
Ayna dünyası skillini bile kullanmamışsın yoksa 5 fark atardın bence
Öyle demişsin ama.
Olabilir... Hikayeye sahip çıkıyorum benRings of Power sevenlerden biri de olabilir evet. Benzer bir enerji seziyorum.
Ne kaçması be lanet kpss gireceğiz diye yatmak zorunda kaldım keyfimden mi yattım.10 taneniz gelse ekmeksiz götürürüm.Ben R yapmam kardeşim çöl bedevisi miyim kum torbası mıyım geri geri gideyim
Zoro gibi r yaptı diye yorumladım...
güldüğüm yerler, croco boy un manga bilgisinde kazanması, kekonun entelektüel birimkimi.Selamlar. Bir süre önce eğlencesine yapmaya başladığım Korsanfan üyeleri arasında geçen kapışmaları bir iki arkadaşın tavsiyesi üzerine konu altında toplamaya karar verdim.
Öncelikle bu videolar tamamen mizah amaçlıdır. Eklediğim üyelerin hepsi sevdiğim, saygı duyduğum isimlerdir. Eğer dahil olmak istemeyen olursa söylemesi yeterli.
Şu ana kadar yaptığım tüm videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.Yenilerini yaptıkça bu konuda paylaşacağım.
@Sir Crocodile vs @Millennium Wizard
Sir Crocodile vs Millennium Wizard
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin ilk bölümünde birbirinden kudretli iki eski üye kapışıyor. Sir Crocodile ve Millenium Wizard!youtube.com
@Alpamis vs @RedTeroR
Alpamis vs RedTeroR
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde iki efsane zıt kutup kapışıyor. Alpamis ve RedTeroR!youtube.com
@Dattebayo..! vs @kekomancer
Dattebayo..! vs kekomancer
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde birbirinden yaman iki üye kapışıyor. Dattebayo..! ve kekomancer!youtube.com
@Mike vs @Lucky Luke
Mike vs Lucky Luke
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde son dönemin iki tartışmalı ismi kapışıyor. Mike ve Lucky Luke!youtube.com
@Montana vs @Berkay
Montana vs Berkay
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde birbirleri ile sıkça atışan iki isim kapışıyor. Montana ve Berkay!youtube.com
@sensey vs @Mercury
sensey vs Mercury
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde lobilerinin önde gelen iki ismi kapışıyor. sensey ve Mercury!youtube.com
Öneri için teşekkürler, evet böyle bir uygulamada güzel olabilir.Bu arada bi öneride bulunmak istiyorum.Yapacağın karşılaşmayı önceden buraya yazsan,Diğer üyelerde burda skor tahmini yapsa eğlenceli olur bence.Skor tahminini tam tutturana da +1 puan verirdin kendisni mücadeleye aldığında.
Misal yonko lobisinden biri Amiral lobisinde biri ile karşılaştı.Yonko lobisi 8-0 aldı.Benim de tahmin 8-0 yonko lobisi üzerine olmuşdur.Burada bana +1 puan çıkar mesala.sadece öneri söylüyorum tabi.