Onu yaparsam benimde başıma ağrıyabilir ya.Skiki vs Smoker isteriz. Shiki'nin darbe girişiminin vs'si izlenmeye değer olur
Smoker'ı alabilecek biri yok forumda, tüm KF ile kapışsa bile sonuç belli.
Onu yaparsam benimde başıma ağrıyabilir ya.Skiki vs Smoker isteriz. Shiki'nin darbe girişiminin vs'si izlenmeye değer olur
Çok zorlu karşılaşmaların peşindesin, helal olsun yürekliymişsin gerçekten.Rakip? Ne yapacaksın forumu mu koyacaksın. Gönder gelsin beybi
Teşekkürler dostum. Büyük oranda objektif olmuş bence. @Mercury ile çekişmeli bir karşılaşma olacağı belliydi.Yeni bölüm yayınlandı. Huzurlarınızda @sensey vs @Mercury.
sensey vs Mercury
Korsanfan Forumu: korsanfan.comKorsanfan Mücadelelerinin yeni bölümünde lobilerinin önde gelen iki ismi kapışıyor. sensey ve Mercury!youtube.com
Çok zorlu karşılaşmaların peşindesin, helal olsun yürekliymişsin gerçekten.
Smoker mı hıhOnu yaparsam benimde başıma ağrıyabilir ya.
Smoker'ı alabilecek biri yok forumda, tüm KF ile kapışsa bile sonuç belli.
Yatacağım şimdi ama bunu unutmam Datte laflarımı çarpıtmanı.Gam yemem diyorum koymaz o kadar diyorum yenilirim değil alacağın olsun. ://
Ayna dünyası skillini bile kullanmamışsın yoksa 5 fark atardın benceTeşekkürler dostum. Büyük oranda objektif olmuş bence. @Mercury ile çekişmeli bir karşılaşma olacağı belliydi.
Yatacağım şimdi ama bunu unutmam Datte laflarımı çarpıtmanı.Gam yemem diyorum koymaz o kadar diyorum yenilirim değil alacağın olsun. ://
Zoro gibi r yaptı diye yorumladım...Yatacağım şimdi ama bunu unutmam Datte laflarımı çarpıtmanı.Gam yemem diyorum koymaz o kadar diyorum yenilirim değil alacağın olsun. ://
Ayna dünyası skillini bile kullanmamışsın yoksa 5 fark atardın bence