Yuh ulan adam benle aynı dönemde kayıt olmuş daha yeni görüyorum
Devresini tanımayan asker. :d
Yuh ulan adam benle aynı dönemde kayıt olmuş daha yeni görüyorum
3. şıktaki adamlardan olduğu ne kadarda belli.Devresini tanımayan asker. :d
Teorin güzel değildir belki, hiç bu ihtimali düşündün mü?One piece teori konusu çok yavan bak ben bi teori attım demin 2 kişimi ne okumuş yuh yani. Millet korkuyomu teori atmaya ve okumaya yoksa tembelmiyiz bunun aslı nedir?
Hahaha öylede olabilirde 2 kişimi bakar yani.Teorin güzel değildir belki, hiç bu ihtimali düşündün mü?
Hahaha öylede olabilirde 2 kişimi bakar yani.
Teori bölümünü nasıl daha işlek hale getirebiliriz?İşte Teori bölümü pek işlek değil onu diyom.
Bunlardan birisi olduğumu düşünüyorum ama bence sitenin şimdiki hali eskisine göre çok çok daha iyi. Ama bazen bazen spoiler yorumlarını falan tek tek okumak zor geliyor en beğenilen yorumları sıralayıp görebilseydik güzel olurdu. Güzel bir analiz yada caps görebilmek için 100 sayfa gezinmek zor geliyor bana.Öyle olan çok kişi olduğunu düşünüyorum. 10 yıldır foruma üye olup, hiç mesaj atmadığı halde her gün gelip konulara bakan insanlar var.
Karakter kıyası ve alakasız konuların konuşulmaması için gördükçe uyarı yapıyoruz, ama bazen yeterli olmayabiliyor.Genellikle güncel manga bölümü ile alakalı(öngörü, spoiler ve bölüm) konu başlıklarında mesaj atan biri olarak memnun olmadığım tek konu, bahsettiğim konu başlıklarında sürekli olarak bölümden alakasız bir şekilde karakter kıyası yapılması. Kıyas yapan kişileri yok saymak çözüm olmadığından kimseyi yok saymamış olsam da yorum okurken baygınlık geliyor bir zaman sonra.
Kurallarla bir sıkıntım yok. 1 kere ban yedim ve ban yiyeceğimi biliyordum o iletiyi yazarken. Genel itibarıyla memnunum forumdan. Teşekkürler.