Montana kendi webtoon serileriyle uğraşıyor şimdi pek sanmıyorum o yüzden yapacağını. Kendimde çizebilirim aslında ama çok vaktimi alır. Böyle daha rahat oluyor.Bence şöyle yapın sen yaz Montana çizsin aynı Noblesse gibi.![]()
Montana kendi webtoon serileriyle uğraşıyor şimdi pek sanmıyorum o yüzden yapacağını. Kendimde çizebilirim aslında ama çok vaktimi alır. Böyle daha rahat oluyor.Bence şöyle yapın sen yaz Montana çizsin aynı Noblesse gibi.![]()
Assolistler en son çıkarmış. Law lobisine yakıştı.Toplam 10 lobi olacak. Lobi tanıtımları bir sonraki bölüm bitiyor.
Amiral Teach'i savunmuşluğumuz da çoktur reis. Yonko lobisi için BM ve Teach ocak dışıydı yıllarca. Kızıl ejderi çizince değerlenir Teach.Reis yıllardır Bm'ye çekilen muamele şu zamanlarda da Karasakala çekiliyor. Yonko lobisinden bahsederken adını bile anmıyorlar. Yap bir güzellik Amiral Teach taraftarlarını da alalım yanımıza, her ne kadar tek kişi olsa da![]()
Başkanlığını yaptığım One Piece karşıtı-HxH severler lobisi?Merak etme bu hikayede de gizemli bir karakter olacak. Kim olduğu ileride açıklanacak.![]()
Böyle devam sensey çok iyi gidiyorsun maşallahAmiral Teach'i savunmuşluğumuz da çoktur reis. Yonko lobisi için BM ve Teach ocak dışıydı yıllarca. Kızıl ejderi çizince değerlenir Teach.![]()
Bazı üyeler birden fazla lobide. Montana hem Hurdacı hem Amiral lobisinde misal. Yada Invictus hem Hurdacı hem Sanji lobisinde. Aynı anda ikiden fazla lobide olan yok ama.Herkes tek bir lobide mi şimdi @Sodex
Yok o gizemli kişinin hangi lobiden olduğunu birazdan yayınlayacağım bölümde göreceksiniz.Başkanlığını yaptığım One Piece karşıtı-HxH severler lobisi?
KF lobileri HxH veraset arcından daha kompleks yapıya sahiptir. Luffy, Garp, Shanks'a harcadığım mesainin zekatı o lobilere koyacağın adamların çoğunun mesaisinden fazladır. Şimdi beni Kaido BM savunurken Garp'a sallayacak bir karakter gibi işlersen Boruto filler arc ayarında bir şey olur. Neyse ilk novelin günahı olmazBazı üyeler birden fazla lobide. Montana hem Hurdacı hem Amiral lobisinde misal. Yada Invictus hem Hurdacı hem Sanji lobisinde. Aynı anda ikiden fazla lobide olan yok ama.