Sodex Bugün 13:48 #211 Millennium Wizard dedi ki: Bence şöyle yapın sen yaz Montana çizsin aynı Noblesse gibi. Genişletmek için tıkla ... Montana kendi webtoon serileriyle uğraşıyor şimdi pek sanmıyorum o yüzden yapacağını. Kendimde çizebilirim aslında ama çok vaktimi alır. Böyle daha rahat oluyor.
Millennium Wizard dedi ki: Bence şöyle yapın sen yaz Montana çizsin aynı Noblesse gibi. Genişletmek için tıkla ... Montana kendi webtoon serileriyle uğraşıyor şimdi pek sanmıyorum o yüzden yapacağını. Kendimde çizebilirim aslında ama çok vaktimi alır. Böyle daha rahat oluyor.
Trafalgar Law Bugün 15:15 #212 Sodex dedi ki: Toplam 10 lobi olacak. Lobi tanıtımları bir sonraki bölüm bitiyor. Genişletmek için tıkla ... Assolistler en son çıkarmış. Law lobisine yakıştı.
Sodex dedi ki: Toplam 10 lobi olacak. Lobi tanıtımları bir sonraki bölüm bitiyor. Genişletmek için tıkla ... Assolistler en son çıkarmış. Law lobisine yakıştı.
Cüneyt Arkın Bugün 15:34 #213 Baştan diyorum,en güçlü lobi belli zaten. Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik harem lobisi
Baştan diyorum,en güçlü lobi belli zaten. Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik harem lobisi