Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Lobi Savaşları

O vakte kadar amiral lobisinin yaş ortalaması yükselir, doğru yola gelmiş olurlar 🥀
Mevzu tahrik olduğunda asrın kelinin min güç
Datte ile Keko karakterleri arasında şu tarz bir gerilim var.
Yonko lobisi kendi kendine parçalanır bu gidişle.
2019'da şu şekil Wano dövüşü ayarlıyorduk kekomla. Nereden nereyee
Shanks lobisi yonkoculardan ayrı mı? Fetret devri erken başladı @Dattebayo..!
Forumda milyon tane lobi vardır bazıları belli başlı çatılar altında toplanırlar. Bağımsız Mihawkçılar, Mihawkçılar ve Zorocular günü geldiğinde aynı tarafta yer alırken Kaido, Wb, Shanks, Luffy fanları da yonko lobisini oluştururlar. BM fanlarının katkısı da yadsınamaz tabi hepi topu iki kişi olsalar da
Hem Luffy hem Shanks lobisi var, çoktan fraksiyonlara ayrılmış yonko lobisi. Buggy ile Teach mi bir arada tutacak? Hayır gelmez artık oradan. Shanks lobisine bekleriz. @Dattebayo..!
Lobinin kurucu başkanına davetiye gönderiyor. Peygamber görse şehadet çelınc yaptıracak adam izlenimi aldım senden kaizoku

''Son zamanlarda Devrimciler ile daha sık bir araya geliyor. Bu pek hoşuma gitmiyor.'' der Montana bunun üzerine asık bir surat ifadesiyle. Invictus hoşnutsuz bir şekilde sigarasını yakar. ''Aynı fikirdeyim usta. Bu konu hakkında bir şeyler yapmamız gerekiyor." Diğerleri de bu söylemi kabullenmiş bir şekilde bakarlar.
Arkamızdan hep kuyu kazılıyor ah ah.. Diğerlerinin yan lobilerini yazarsak Sinema salonu halısı gibi bir kağıt gerekir. Olm hikaye canon olsun diye neden özelden yaptığım davetleri ifşaladın ya asdjanfwnaf

Arkamızdan hep kuyu kazılıyor ah ah.. Diğerlerinin yan lobilerini yazarsak Sinema salonu halısı gibi bir kağıt gerekir. Olm hikaye canon olsun diye neden özelden yaptığım davetleri ifşaladın ya asdjanfwnaf
Itachi gibi yansıtmış seni tiksav tek bölümde 5 retcon yemişsin. Şu an loredaki en güvenilmez karakter sensin. Aranızda hep bir anlaşmazlık olduğunu biliyordum ama sodex bunları aştı sanmıştım, yanılmışım

Itachi gibi yansıtmış seni tiksav tek bölümde 5 retcon yemişsin. Şu an loredaki en güvenilmez karakter sensin. Aranızda hep bir anlaşmazlık olduğunu biliyordum ama sodex bunları aştı sanmıştım, yanılmışım
Valla en azından şeyi doğru yansıtmış.. Hurdacılardan hiçbir zaman ayrılıyorum ilanı vermedik hep arkamızdan böyle kuyu kazıldı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 21, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık