Sağol. Başka Luffy, Kılıç, Sanji, Law ve Shanks lobisi var. İkinci bölümde sen de varsın.Hikaye güzel gidiyor.Başka hangi lobiler var?
![]()

Sağol. Başka Luffy, Kılıç, Sanji, Law ve Shanks lobisi var. İkinci bölümde sen de varsın.Hikaye güzel gidiyor.Başka hangi lobiler var?
![]()
Shanks lobisi yonkoculardan ayrı mı? Fetret devri erken başladı @Dattebayo..!Sağol. Başka Luffy, Kılıç, Sanji, Law ve Shanks lobisi var. İkinci bölümde sen de varsın.![]()
Babaya selam olsun yaparız gerçi erol taş,nuri alço ve coskun arasında kararsız kaldım.Nick tahmini ne zaman Coşkun Göğen olur?
Belo Betty'de sağlam karakter şimdi müttefik yapmak isteyeceğin türden.RA'de Belo Be.. pardon Sabo ve Dragon gibi son savaş için müttefik adayları varken lobilerin arasını iyi tutmakta bir sakınca görmüyorum![]()
Evet Shanks lobisi Yonko lobisinden ayrı. Bu konuya değinilecek.Shanks lobisi yonkoculardan ayrı mı? Fetret devri erken başladı @Dattebayo..!
Fuji reis dışında olası bir amiral artıda kalırsa rapor sayısı 2 ye çıkarGünün sonunda amiraller artı eksi terazisinde artıda kalırlarsa raporu basarım @Sodex
Hikaye üyeler üstüne yalnız OP karakterleri yok. Karakterlerin güçlerine sahip üyeler.Fuji reis dışında olası bir amiral artıda kalırsa rapor sayısı 2 ye çıkar
Amiralciler dicektim sakazuki-kizaru severler vs.Hikaye üyeler üstüne yalnız OP karakterleri yok ki. Karakterlerin güçlerine sahip sadece üyeler.
Hem Luffy hem Shanks lobisi var, çoktan fraksiyonlara ayrılmış yonko lobisi. Buggy ile Teach mi bir arada tutacak? Hayır gelmez artık oradan. Shanks lobisine bekleriz. @Dattebayo..!Shanks lobisi yonkoculardan ayrı mı? Fetret devri erken başladı @Dattebayo..!