Olmadı sanırsam.Soran falan olmadı mı?
Olmadı sanırsam.Soran falan olmadı mı?
Esmerim, döşüm kıllı, 500’den fazla kitap okudum falan nasıl iyi mi düşüyor mu böyle .Tanışma platformunda zaten kendimi anlatmışım :/
Hadi ekliyim biraz daha. Lisansüstü öğrencisiyim.
500+ kitap okudum, gözlük kullanıyorum miyop+astigmat.
Herkese iyi forumlar.
Seyit'in anasını düşürebilirEsmerim, döşüm kıllı, 500’den fazla kitap okudum falan nasıl iyi mi düşüyor mu böyle .
Aklıma geldikçe ekliyorum, evet.Adım Utku. 20 yaşındayım. Şimdilik üniversite öğrencisiyim. Astrolojiyi pek anlamıyorum ama ilgilenenler için natal chart'ım ektedir.
Yapma şunu ya...Ölmeyi bekliyorum.
19 yaşındasın. Hala yapabileceğin bir sürü şey var. Böyle şeyler düşünerek vaktini harcama.19 yaşındayım.Asosyalim,işsizim.Ölmeyi bekliyorum.
Doğuştan gelen avantajım olmasa ve bu ülkede yaşamaya devam edicek olsam ben de aynı düşüncede olabilirdim. Ülkedeki gençlerin çoğu böyle zaten.19 yaşındasın. Hala yapabileceğin bir sürü şey var. Böyle şeyler düşünerek vaktini harcama.
Farkındayım. Benimde öyle bir seçeneğim olmadı. Ama 19 bana çok erken bir yaş gibi geliyor.Doğuştan gelen avantajım olmasa ve bu ülkede yaşamaya devam edicek olsam ben de aynı düşüncede olabilirdim. Ülkedeki gençlerin çoğu böyle zaten.
Kişiden kişiye değişebilir. Benim de çevremde herkes gelecek kaygısı içinde ve aynı düşünceyi paylaşan çok arkadaşım var.Farkındayım. Benimde öyle bir seçeneğim olmadı. Ama 19 bana çok erken bir yaş gibi geliyor.