Hem doffy fanı hem galatasaraylısın seninle iyi anlaşabiliriz bunu yapma.Birkaç gündür gözüme takılıyor arkadaşın yazdıkları vs, Beyazayı D olmadığına beni kimse ikna edemez
Mert, dürüst insan övmek varken deyip Kaido fanı oluyorsun. Adam seride ki en dürüst olmayan karakterlerden biri. Oden'e verdiği sözleri tutmamasından belli. Dengesiz adamın teki.Adam kimseye boyun eğmedi. Bkz; Zamanında denizci amirali yapmak istiyorlardı, hükümet köpeği olacağıma ölürüm deyip raconu koydu reis. Öyle amiraller gibi, ben adaletim deyip masumlara kıymıyor, neyse o. Sen Akainu’nun karakterini de desteklemiyor musun? Garling’le Akainu’nun arasında ne fark var karakter bakımından?
@Azo feyfa sana fikrini bile sormuyorlar nasıl bir ortama düştün sen.@Azo feyfa ‘ya devrim lobisinden Kuzey Denizi valiliği verelim usta, @Sodex ’e de devrim yolunda adam lazım. Karasu’cu olsun. @Kuroro
Verelim usta. Bu ikili birkaç aya tüm forumu Devrimci fanı yapar. @Skywalker koltuğu bırakınca nasıl da önü açıldı Devrim lobisinin.@Azo feyfa ‘ya devrim lobisinden Kuzey Denizi valiliği verelim usta, @Sodex ’e de devrim yolunda adam lazım. Karasu’cu olsun. @Kuroro