Shanks'ın mert olduğu belli değil henüz.Shanks, Luffy gibi mert, dürüst insanlar varken Garling övmek de ne bileyim… Başka güçlü mü kalmadı piyasada övecek? Adam gücüyle çolçocuk katlediyor, siz lobi açıyonuz. Ayrıca güçlü övüyoruz dediğin elemanlar Yonko’lara laf atmaktan başka icraatları yok.
Kid Elbaf'a gelirken Shanks yaraları iyileşmiş midir diye soruyordu adamlarına. Kid devlere sıkınca iş değişti ama net mert adam.Shanks'ın mert olduğu belli değil henüz.
Shanks bence iyi çıkıcak nika mevzusunu önceden biliyodu meyveyi bilerek yedirdi. Karasakalı biliyodu durdurmaya çalıştı beyazsakal dinlemedi. Mf'ye gelmesin diye kaidoyu durdurdu.Shanks'ın mert olduğu belli değil henüz.
Adam kimseye boyun eğmedi. Bkz; Zamanında denizci amirali yapmak istiyorlardı, hükümet köpeği olacağıma ölürüm deyip raconu koydu reis. Öyle amiraller gibi, ben adaletim deyip masumlara kıymıyor, neyse o. Sen Akainu’nun karakterini de desteklemiyor musun? Garling’le Akainu’nun arasında ne fark var karakter bakımından?Ben Garling'i pek savunmadım. Güçlü çıkabilir diye düşünüyorum sadece. Warcury için de güçlü duruyor dedim. Sen de Kaido fanısın mesela milleti köle yapıyor, ölene kadar çalıştırıyor. Onu neden övüyorsun?
Aksini gösterecek bir şey yok. Aksine, mert olduğunu gösterecek çok şey var. İleride aksi bir durum görmediğimiz sürece, merttir.Shanks'ın mert olduğu belli değil henüz.
Birkaç gündür gözüme takılıyor arkadaşın yazdıkları vs, Beyazayı D olmadığına beni kimse ikna edemezTuzak değil şüphelenme. Usta jargonunu kullanıyorsun ve hemen caps hesabı açmışsın kendine. Yazışma tarzın tam bir hurdacı gibi olunca şüphelenmedim değil ama bir iki mesajdan sonrası goygoya döndü. Foruma ikinci hesapla girmeye çalışan banlı kişiler oluyor ara sıra.