O konuda da haklıyım, ne yazık ki eğitilmezsiniz saldım artık. Zaten kapandı konu, manga doğruladı.
O konuda da haklıyım, ne yazık ki eğitilmezsiniz saldım artık. Zaten kapandı konu, manga doğruladı.
Yalandan kardeşim diye kafalayıp etinden sütünden faydalanmış reis.. WB babanın minimum karizmaKardeşi dediği adamın kızını Geyşa yaptırdılar. Konuşturma bizi usta işte…
Şimdi de Law fanı mı oldun ? Bi Doflamingo fanı olamadın...Saatlik ücreti mukabilinde Bodyguardlık yapılır. Cv dopdolu vaziyette olduğunu söyleyebilirim.Luffy fanlarına karşı taarruz yöntemlerinden tut hurdacı mayınlarını temizlemeye kadar çok yönlü tecrübemle VİP sınıfına koruma hizmeti veriyorum.
Konu derin fazla irdelemeyecem, bel altı vurmayı sevmem. WB fanlarıyla düşman olsak da racon biliriz. @II. InvictusYalandan kardeşim diye kafalayıp etinden sütünden faydalanmış reis.. WB babanın minimum karizma
En güzeli kaçış, o zaman kafada rahat. Karasakalın hakkını yemişiz. Çokta yararsız bir iş yapmıyormuş. :dBaş ütüler bu ekip @Kenshiro ve @Whitebear D de buralarda. Şam babası WB fanları.
Law’ın bir yamuğu olmadı, her şey güç değil rahat ol.En güzeli kaçış, o zaman kafada rahat. Karasakalın hakkını yemişiz. Çokta yararsız bir iş yapmıyormuş. :d
Wbnin yakınlarını kurtarması için şartlarKid, WB gibi adam satarsa beni öyle konularda çağırın usta. Boş mevzu bunlar, güçlü olup arkadaşları için yardıma gitmemezlik başka.
@carpe d. em bilir WB’nin karnesini, yeğenlerini Orochi’nin kucağına bırakmış adam.
Yakın zamana kadar 3 tane sevdigin karakteri ya patakladılar,ya kesip buzluğa attılar ya da sağ koluyla beraber tek attılar.Konu derin fazla irdelemeyecem, bel altı vurmayı sevmem. WB fanlarıyla düşman olsak da racon biliriz. @II. Invictus
Gayet makul duruyor hayır kurumu mu bu adam korsan canı nasıl isterse, nasıl işine gelirse.Wbnin yakınlarını kurtarması için şartlar
1- kendisinin yaşlı ve/veya zaten ölmek üzere olması
2-namını yürütecek bir şekilde olması (herkesi telef ettirse bile)
3-kurtarılacak kişinin rogerla ilgisi olması
Bu şartlardan eksik varsa bir şart eklenir o da
-düşmanın tırt olması (baa)