Üyelerin fofoğraflarını videolarını attığı bi konu vardı bulamıyorum yardımcı olur musunuz.
Üyelerin fofoğraflarını videolarını attığı bi konu vardı bulamıyorum yardımcı olur musunuz.
Kid, WB gibi adam satarsa beni öyle konularda çağırın usta. Boş mevzu bunlar, güçlü olup arkadaşları için yardıma gitmemezlik başka.Bombalar en büyük katkıyı verdi.
Tilkilik mod on diyelim, öyle de kalsın. :dd.dbeni bu ortama neye etiketledin. Mw, 61’siz, carpe… ekibe bak. Ben maç izliyom
Saol atıcaktımda son anda vazgeçtim.
Baş ütüler bu ekip @Kenshiro ve @Whitebear D de buralarda. Şam babası WB fanları.Tilkilik mod on diyelim, öyle de kalsın. :dd.d
Bence de bu kadar hızlı olmaya gerek yok.Saol atıcaktımda son anda vazgeçtim.
''X karakteri gri bir karakterdir''Baş ütüler bu ekip @Kenshiro ve @Whitebear D de buralarda. Şam babası WB fanları.
Anlat reis anlat WB kimleri satmış tekrardan bir dinleyelimKid, WB gibi adam satarsa beni öyle konularda çağırın usta. Boş mevzu bunlar, güçlü olup arkadaşları için yardıma gitmemezlik başka.
@carpe d. em bilir WB’nin karnesini, yeğenlerini Orochi’nin kucağına bırakmış adam.
O konuda da haklıyım, ne yazık ki eğitilmezsiniz saldım artık. Zaten kapandı konu, manga doğruladı.''X karakteri gri bir karakterdir''
Kartını kullanmak istiyorum.
Kardeşi dediği adamın kızını Geyşa yaptırdılar. Konuşturma bizi usta işte…Anlat reis anlat WB kimleri satmış tekrardan bir dinleyelim