Law bugün luffyye düşman olsun mw en büyük destekçisi kesilir. Bakma sen, onun mantığının temel ilkesi anti-luffy olmasıMw Law sevse Wano bölümlerinde firar etmezdi. Biz Law ve Kid tartışması yaparken kendisi ortalıkta yoktu.
Law bugün luffyye düşman olsun mw en büyük destekçisi kesilir. Bakma sen, onun mantığının temel ilkesi anti-luffy olmasıMw Law sevse Wano bölümlerinde firar etmezdi. Biz Law ve Kid tartışması yaparken kendisi ortalıkta yoktu.
Bm dövüşünde tartışalacak çok şey vardı. Kim daha güçlü, kimin BM’nin düşmesinde çok daha katkısı oldu gibi.Kid ve Law'ın neyini tartıştınız?
Kid ittirdi Law susturdu neyini tartıştınızBm dövüşünde tartışalacak çok şey vardı. Kim daha güçlü, kimin BM’nin düşmesinde çok daha katkısı oldu gibi.
Yıllar boyunca meğerse Dof'a + yazdırmak için Law övüyormuş. Benim saflık derecesi kaçtır.Law övüp duruyor, seviyor evet.
Dragon gavv… pardon geniş mezheplisini mi tartışalımKid ve Law'ın neyini tartıştınız?
beni bu ortama neye etiketledin. Mw, 61’siz, carpe… ekibe bak. Ben maç izliyomYıllar boyunca meğerse Dof'a + yazdırmak için Law övüyormuş. Benim saflık derecesi kaçtır.
Bugünde buna yakılsın.
Law gömüyorum birader neye tetiklendin? Kid ittirirken Law ses kıstı diyorum.Dragon gavv… pardon geniş mezheplisini mi tartışalım
Bombalar en büyük katkıyı verdi.Bm dövüşünde tartışalacak çok şey vardı. Kim daha güçlü, kimin BM’nin düşmesinde çok daha katkısı oldu gibi.
Tetiklenmedim usta. Gav… dedim sonra yarıda kestim, biz söz çiğnemeyiz o kelimeyi kullanmam.Law gömüyorum birader neye tetiklendin? Kid ittirirken Law ses kıstı diyorum.