Bu video bir harika dostum
Bu video bir harika dostum
Böyle kısıtlamalar bize sökmez. Biz Monkey ailesinin hastasıyız. Dragon, Garp, Luffy CcC@Tiksav Lee ‘de hepsi var, sıkıntı yok.
Video'nun sonunda takla attım@Sodex @Millennium Wizard @Dattebayo..! @Montana
Telif yiyor Neyse böyle atalım. Yine telif yerse dosya atarım artık.
Devamı çok iyi ya kırpmışlar üzdü
"Deliye taş atma, başını yarar." diye bir atasözü var.@Dattebayo..! ' nun hatırlatması üzerine oluşan video... Video aslında biraz daha uzundu. Twit'te 140 saniye engeline takılınca kırpmak zorunda kaldım.
Lalo'nun akıbeti için Law severler toplandı ve karara varıldı. @Murray @artyomdh @Trao @yuemsa @Mushelia @Croc @cora-san @Millennium Wizard
Olayı bilmeyenler için kısacası arkadaşlar Lalo isimli arkadaş vakti zamanında kendi çalıp oynadı. Law sever olarak destek verin yeterli.
Kullanıcı adımız yine yanlış yazılmış…@Dattebayo..! ' nun hatırlatması üzerine oluşan video... Video aslında biraz daha uzundu. Twit'te 140 saniye engeline takılınca kırpmak zorunda kaldım.
Lalo'nun akıbeti için Law severler toplandı ve karara varıldı. @Murray @artyomdh @Trao @yuemsa @Mushelia @Croc @cora-san @Millennium Wizard
Olayı bilmeyenler için kısacası arkadaşlar Lalo isimli arkadaş vakti zamanında kendi çalıp oynadı. Law sever olarak destek verin yeterli.
Olayı bilmiyorum ama Law ve Mihawk'ı görmem yeterli sana güvenim sonsuz cerrahım@Dattebayo..! ' nun hatırlatması üzerine oluşan video... Video aslında biraz daha uzundu. Twit'te 140 saniye engeline takılınca kırpmak zorunda kaldım.