Eline sağlık güzel olmuş. Mw'yi lobisiz bir gelecek bekliyor.@Sodex @Millennium Wizard @Dattebayo..! @Montana
Telif yiyor Neyse böyle atalım. Yine telif yerse dosya atarım artık.
Eline sağlık güzel olmuş. Mw'yi lobisiz bir gelecek bekliyor.@Sodex @Millennium Wizard @Dattebayo..! @Montana
Telif yiyor Neyse böyle atalım. Yine telif yerse dosya atarım artık.
O kısmı görünce şöyle hissettimAma bu video nerede bitiyor öyle bildiğin sodex x monti iması yapmış lan
intikam videosu gelir buna.Minik teroriste kahkaha attım. Ama bu video nerede bitiyor öyle bildiğin sodex x monti iması yapmış lan @Montana
Garling ve Dofa ısınamam ama sevdiğim üyelerin bu lobilerde olması. Açtım dinliyorum şu an…Doflamingo Lobisi olarak Garling Lobisi ile dostluk antlaşması imzaladık.KorsanFan için hayırlı olsun.
İsabet olmuş videoki carpe şimdilerde yüksek sosyetede kutsal ejder hayatı yaşıyor Garling lobisi yaramış.
Dressrosadan bu yana saysan dofçular rosiye toplamda bu dragoncuların bir günde insanlara attığı kadar iftira atmadılar. Hakikaten beterin beteri varmışİsabet olmuş videoki carpe şimdilerde yüksek sosyetede kutsal ejder hayatı yaşıyor Garling lobisi yaramış.
Sen şimdi @Kuroro ve @Montana ile aynı safta değil misin? Sen ve sevgili başkanınızın saçtığı fitneyi kimse saçmadı bu caps aleminde hep mi algıdasınız be kardeşim daha geçen gün aslında nefretinin sebebini bile yakaladık Robini kutsal topraklara göturme planın ifşa olduDressrosadan bu yana saysan dofçular rosiye toplamda bu dragoncuların bir günde insanlara attığı kadar iftira atmadılar. Hakikaten beterin beteri varmış
Kutsal toprak kısmı biraz farklı çıktı yalnız. Kendi odasına posterini asmış. Kutsal toprak olarak @carpe d. em 'in odasını baz alıyoruzRobini kutsal topraklara göturme planın ifşa oldu