Diziye göre yorumlarsak kralın emrine uymayınca şöyle şeyler olabiliyor jshjsh :dd.d
Diziye göre yorumlarsak kralın emrine uymayınca şöyle şeyler olabiliyor jshjsh :dd.d
@Trafalgar Law Bizi videolara koyuyor ama yalandan... Figüran rolü veriyor, adımızı yanlış yazıyor, başka üyeyle karıştırıyor. :/
Seni bilerek repliği çok olanlardan biri yaptım, ön planda ol diye.@Trafalgar Law Bizi videolara koyuyor ama yalandan... Figüran rolü veriyor, adımızı yanlış yazıyor, başka üyeyle karıştırıyor. :/
Ah ah Bepo gibi adam Kid'in elinde olsa şimdi hem iki kolu hem de üç ponesi+ imparator unvanı vardı....Adeta filmi yapılmış, Bepo. @Croc @BirGaripMami
@Kenny bak bu sefer en güncelinden yıl 2023 sjhjsh :dd.d
Kaido ve Shanks'tan sonra bi darbede senden mi??? Bu çok ağır oldu be :dAh ah Bepo gibi adam Kid'in elinde olsa şimdi hem iki kolu hem de üç ponesi+ imparator unvanı vardı....
Hasta hasta dün nelerle uğraştım daha bitmediniz mi yav hangi birinize yetişeceğim bilmiyorum :S 24 saat burada olamam ki adamlar yiyip içerken caps yapıyor nereye düştük böyle…
Hasta hasta dün nelerle uğraştım daha bitmediniz mi yav hangi birinize yetişeceğim bilmiyorum :S 24 saat burada olamam ki adamlar yiyip içerken caps yapıyor nereye düştük böyle…