Doflamingo lobisi mi kaldı ?Doflamingo Lobisi olarak Garling Lobisi ile dostluk antlaşması imzaladık.KorsanFan için hayırlı olsun.
Doflamingo lobisi mi kaldı ?Doflamingo Lobisi olarak Garling Lobisi ile dostluk antlaşması imzaladık.KorsanFan için hayırlı olsun.
Kuroro’ya ne kadar rüşvet verdiniz evi arabayı üstüne mi yaptınız @Montana @Sodex @II. Invictus ! kimse bu kadar ani değişemez. @Kuroro usta herşey para değil bu hayatta biz gönül adamıyız seni de öyle biliyorum yol yakınken dön lütfen.
Lobilere girip sıfır özveri ile milletin sırtından geçiniyorsun. Sığıntı gibisin kardeşim, ne elektriğe ortak olursun ne mutfağa ne bir şeye. Yeter seni sırtımızda taşıdığımız.Kuroro’ya ne kadar rüşvet verdiniz evi arabayı üstüne mi yaptınız @Montana @Sodex @II. Invictus ! kimse bu kadar ani değişemez. @Kuroro usta herşey para değil bu hayatta biz gönül adamıyız seni de öyle biliyorum yol yakınken dön lütfen.
Kuroro’ya ne kadar rüşvet verdiniz evi arabayı üstüne mi yaptınız @Montana @Sodex @II. Invictus ! kimse bu kadar ani değişemez. @Kuroro usta herşey para değil bu hayatta biz gönül adamıyız seni de öyle biliyorum yol yakınken dön lütfen.
@Sodex @Kuroro @Millennium Wizard22 Aralık 2023 @Millennium Wizard bittiği gün.Bugünü bayram ilan ediyorum...
@Montana Boşta kaldı mı onlara atar pıçağı biliyorlar ama diğer bazı isimlerin ne zaman vuracağını kestirmek zor oluyor. O yüzden daha az şaşırtıcı kazıklar yiyor civanlar bu hamleyleİkidir dikkatimi çekiyor montiye yanlayan capsler yapan adamlar çoğaldı. Forumun solo takılamayan ama güç neredeyse oraya yanlayan sinsi gençliğini seviyorum
@Kenny ’den bahsediyorsan daha geçen hurdacıları hedef alan video yapmıştı. Güvenmem pek ona.İkidir dikkatimi çekiyor montiye yanlayan capsler yapan adamlar çoğaldı. Forumun solo takılamayan ama güç neredeyse oraya yanlayan sinsi gençliğini seviyorum
Bir zamanlar dof lobisinin karizmaDoflamingo lobisi mi kaldı ?
Bir tane daha vardı. Kenny dahi kendine güvenmiyordur zaten her an her şeyi yapabilir@Kenny ’den bahsediyorsan daha geçen hurdacıları hedef alan video yapmıştı. Güvenmem pek ona.