Bu niye böyle?@Fruit Punch Samurai aradı, yolda Yakuptv’yi görmüş, saldırmayı denemiş ama Yakuptv çok fena dövmüş. Hastanede şuan bayağı kötü dayak yemiş, birkaç hafta beni beklemeyin dedi.
Bu niye böyle?@Fruit Punch Samurai aradı, yolda Yakuptv’yi görmüş, saldırmayı denemiş ama Yakuptv çok fena dövmüş. Hastanede şuan bayağı kötü dayak yemiş, birkaç hafta beni beklemeyin dedi.
@Mihawk King olayları yüzünden kapatmıştı.Bu konu neden sadece üyelere özel anlamadım:
@Millennium Wizard anında Lucci fonundan kaldırdığın paralarla sipariş caps yaptırmışsın. Yakışmadı.
Korkudan altıma yapacakmışım neredeyse nasıl bir travma izlettin sen bize :dd.d
Kid’e bir ileri seviye kral haki p.up’u gelmedi be…Tüm karakterleri yüceltip gariban Kid’e p.up’ı çok gören Oda’ya mesajım.
@Mihawk King olayları yüzünden kapatmıştı.
Kuroro’ya ne kadar rüşvet verdiniz evi arabayı üstüne mi yaptınız @Montana @Sodex @II. Invictus ! kimse bu kadar ani değişemez. @Kuroro usta herşey para değil bu hayatta biz gönül adamıyız seni de öyle biliyorum yol yakınken dön lütfen.@Millennium Wizard anında Lucci fonundan kaldırdığın paralarla sipariş caps yaptırmışsın. Yakışmadı.
Yine mi dayak yemiş@Fruit Punch Samurai aradı, yolda Yakuptv’yi görmüş, saldırmayı denemiş ama Yakuptv çok fena dövmüş. Hastanede şuan bayağı kötü dayak yemiş, birkaç hafta beni beklemeyin dedi.