Sanki senin de birine benzer bir benzetmen vardı diye hatırlıyorum. Var mıydı?O benzetme için bir özür duyamadım hâlâ en içime oturan bu oldu.
Sanki senin de birine benzer bir benzetmen vardı diye hatırlıyorum. Var mıydı?O benzetme için bir özür duyamadım hâlâ en içime oturan bu oldu.
Kırdığım biri olduysa özür dilerim ben çekinmem. Mw'den bunu göremedik nefretinin kurbanı oldu.Sanki senin de birine benzer bir benzetmen vardı diye hatırlıyorum. Var mıydı?
Özür dilersin, o meziyete sahipsin inkar eden kutsal ejderin en dibidir. Etmiş miydin hatırlıyor musun dedim sadeceKırdığım biri olduysa özür dilerim ben çekinmem. Mw'den bunu göremedik nefretinin kurbanı oldu.
@Millennium Wizard helallik alma vaktin geldi de geçiyorO benzetme için bir özür duyamadım hâlâ en içime oturan bu oldu.
artyomun Dragon lobisiyle alakaDragon lobisini Garp (denizci) fanlarına bırakmadığınız için bir teşekkürü borç bilirim. @artyomdh @Skywalker
Devrimci yazıcaktım.artyomun Dragon lobisiyle alaka
Devrimci falan değil Arti kıvırman kurtarmadı sadece sabo seviyor adamın ppde cp0 ajanı var Beni etiketlememen ayıp oldu bilesinDevrimci yazıcaktım.