Bizim lobide hiyeraşi yok. Devrim yoluna baş koymuşlar ortak amaç uğruna savaşıyor. Mevzu bu..Devrime zarar gelmediği sürece kaderini rüzgara saldık.
Geçen beni lobinin başkanı sandılar ses etmedim güldüm yazanlara sıradan bir lobi üyesi bile devrimci düşmanlarını bu kadar tedirgin ediyor demek biz görevimiz olan savunmayı yaptık sadece. Aha kaç gündür yokum daha iyi performansı diğer devrimci kardeşlerim gösteriyor. Bizde görevde bayrak devretme vardır, görevi ifa eden devreder.Bizim lobide hiyeraşi yok. Devrim yoluna baş koymuşlar ortak amaç uğruna savaşıyor. Mevzu bu..
Sivrilene lider muamelesi çekiyorlar. Bir ara bende maruz kaldım. Devrimcileri savunalım 1000 adam olalım ben oranın 1000. adamı olmaya razıyımGeçen beni lobinin başkanı sandılar ses etmedim güldüm yazanlara sıradan bir lobi üyesi bile devrimci düşmanlarını bu kadar tedirgin ediyor demek biz görevimiz olan savunmayı yaptık sadece. Aha kaç gündür yokum daha iyi performansı diğer devrimci kardeşlerim gösteriyor. Bizde görevde bayrak devretme vardır, görevi ifa eden devreder.
Hesaba spam atalım.Kendi hesabının reklamını yapıyorsun. @Montana
Adam bana laf atmak için yeni atmış video'yu.. @Whitebear D işsizliğini tebrik ederim.Kendi hesabının reklamını yapıyorsun. @Montana
Seni @Sodex sandım.Adam bana laf atmak için yeni atmış video'yu.. @Whitebear D işsizliğini tebrik ederim.