Tinerci lobisinin Allen'e yaptığı katkıyı nice aile evladına bir ömür boyu yapamıyor. Bu lobi bir harika dostum
Yaptığı yatırımla hurda imparatorluğuna sahip olup paraya para demeyen Allen’ın yıllar önceki hali.Tinerci lobisinin Allen'e yaptığı katkıyı nice aile evladına bir ömür boyu yapamıyor. Bu lobi bir harika dostum
Beni bir işe karıştırmasanız olmaz dimi her videoda ben.Bari olumlu birşey yazsanız gam yemeyeceğim videoya göre Sodex mağdur yok böyle birşey. Ben durduk yere birşey dedim sanki adamlar geldi bana dadandı üzerime oynayıp durdular.@Montana @Fruit Punch Samurai @Sodex @II. Invictus @Millennium Wizard @Whitebear D @kaizokuou @NormieRose @Mihawk 6 Aylık banın ardından Hurdacılarla yaşadığım sürtüşme (altyazı biraz hızlı geçiyor olabilir.)
Sodex mağdur demedim. Anlatıcı yok video'da o savunmayı yapan Montana... Bence kendi rolünü sevmesen de gülmüşsündür.Beni bir işe karıştırmasanız olmaz dimi her videoda ben.Bari olumlu birşey yazsanız gam yemeyeceğim videoya göre Sodex mağdur yok böyle birşey. Ben durduk yere birşey dedim sanki adamlar geldi bana dadandı üzerime oynayıp durdular.
Üzülme reis sonunda kazanan sen oluyorsunToplamış bütün esnafı racon kesiyor.
Dediklerime cevap veremeyip capslere başladığınıza göre mevzu kapanmıştır.Duyarlarınıza devam edebilirsiniz nasıl olsa alkış tutanınız var.
Terörist olmakla suçlandım mağdurum ben.Beni bir işe karıştırmasanız olmaz dimi her videoda ben.Bari olumlu birşey yazsanız gam yemeyeceğim videoya göre Sodex mağdur yok böyle birşey. Ben durduk yere birşey dedim sanki adamlar geldi bana dadandı üzerime oynayıp durdular.
Bunca zaman mağduru çok iyi oynadın bir Sabocudan daha azını beklemezdim zatenTerörist olmakla suçlandım mağdurum ben.
O benzetme için bir özür duyamadım hâlâ en içime oturan bu oldu.Bunca zaman mağduru çok iyi oynadın bir Sabocudan daha azını beklemezdim zaten