Dragon diye girdik Kid düşmanı dolu çıktı bura da. Dersimizi aldık biz garibanın dostu yoktur. Gariban bile (Montana) garibanın dostu değil artıkhakkı tek yemektir
Kutsal sovalyeler emir eri özel güvenliklerdir. Bu gerçeği anlayınca yuvana geri dön.Dragon diye girdik Kid düşmanı dolu çıktı bura da. Dersimizi aldık biz garibanın dostu yoktur. Gariban bile (Montana) garibanın dostu değil artık
eYilFnihhbpjdb1
Bir karakteri seviyor olmam her yaptığını destekliyorum anlamına gelmiyor. Devrimci ile korsanın çok bir zıtlığı yok ayrıca. Dragon Luffy'nin korsan olduğunu öğrenince iyi bir tepki veriyordu. Amirallerde kötü niyetli kişiler değil. Fujitora gayet iyi bir adam mesela devrimci olsa sırıtmaz.Shanks devrimin ilk kurşununu ateşleyen karakterdir. Boş yere kan dökmez fevri davranmaz. Sivil katledenlere uyuz olur onlara kademeli olarak ders verir. "Nush ile uslanmayanı önce eder tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı tek yemektir." düsturuyla hareket eder. Dragon da gereksiz mücadeleden imtina eder. Ortak noktaları gördüğün gibi gayet kuvvetli. Seninkilerde zıtlık var.
İşte tam da bu yüzden Fujitora'ya sempati duyuyorum ama bağlı olduğu kurum yüzünden tam olarak benimsemiyorum. Ayrıldığı gün aynı karaktere sahipse sonuna kadar desteklerim şahsen. Ama Akainu öyle mi?Bir karakteri seviyor olmam her yaptığını destekliyorum anlamına gelmiyor. Devrimci ile korsanın çok bir zıtlığı yok ayrıca. Dragon Luffy'nin korsan olduğunu öğrenince iyi bir tepki veriyordu. Amirallerde kötü niyetli kişiler değil. Fujitora gayet iyi bir adam mesela devrimci olsa sırıtmaz.
Akainu'nun da kendine ait bir adalet anlayışı var. Sivil katliamı dediğin şeyi kötü bir amaçla veya zevk için yapmadı. Çoğunluğun iyiliğini önemsediği için yaptı. Adamın mottosu bile kötülük tamamen temizlenmeli şeklinde.İşte tam da bu yüzden Fujitora'ya sempati duyuyorum ama bağlı olduğu kurum yüzünden tam olarak benimsemiyorum. Ayrıldığı gün aynı karaktere sahipse sonuna kadar desteklerim şahsen. Ama Akainu öyle mi?
Usta devrimcilerle katakuriye çok rencide edici capsler yaparım da içim el vermiyor kıymaya sen niye bana laf attın?