Arada bir Kata'ya giydiriyordun usta. Yapmam lazımdı.Usta devrimcilerle katakuriye çok rencide edici capsler yaparım da içim el vermiyor kıymaya sen niye bana laf attın?
Arada bir Kata'ya giydiriyordun usta. Yapmam lazımdı.Usta devrimcilerle katakuriye çok rencide edici capsler yaparım da içim el vermiyor kıymaya sen niye bana laf attın?
Ben Kata överim normalde, gömdüysem senin bir yanlışını görmüşümdür.Arada bir Kata'ya giydiriyordun usta. Yapmam lazımdı.
Yeni bir video atıp durumu telafi edeyim en iyisi.Fitne fesat kaos ihanet temalı mevzular için buradayız adamlar manga tartışıyor. Nerede bu yönetim 6 ay banlık durum var ortada @Kuzan
@senseyAkainu'nun da kendine ait bir adalet anlayışı var. Sivil katliamı dediğin şeyi kötü bir amaçla veya zevk için yapmadı. Çoğunluğun iyiliğini önemsediği için yaptı. Adamın mottosu bile kötülük tamamen temizlenmeli şeklinde.
Ben Mihawk gömdükten sonra yazdığın yoruma bak usta. Kılıççı olman yakışmadı büyük eksi yazar. @II. InvictusBen Kata överim normalde, gömdüysem senin bir yanlışını görmüşümdür.
Bundan önce bir yamuğunu görmüşümdür durduk yere sallamam.Ben Mihawk gömdükten sonra yazdığın yoruma bak usta. Kılıççı olman yakışmadı büyük eksi yazar. @II. Invictus
@Mihawk yorumunu ss almışlar usta, kf iyice tekinsiz bir yer oldu. Kime güveneceğimizi şaşırdık.Ben Mihawk gömdükten sonra yazdığın yoruma bak usta. Kılıççı olman yakışmadı büyük eksi yazar. @II. Invictus
Kötülük kötülükle temizlenmez.Akainu'nun da kendine ait bir adalet anlayışı var. Sivil katliamı dediğin şeyi kötü bir amaçla veya zevk için yapmadı. Çoğunluğun iyiliğini önemsediği için yaptı. Adamın mottosu bile kötülük tamamen temizlenmeli şeklinde.
Kötülük kötülükle temizlenmez.