Kardeş yeni gelenleri önce yan lobimiz olan Sabo lobisinde deneme sürecine alıyoruz. Yanlış anlama prensip olarak yapıyoruz bunu.Ne shanks dedi ne Garling.. Dragoncuyuz kardeşim biz yürekten hos bulduk @Skywalker
Kardeş yeni gelenleri önce yan lobimiz olan Sabo lobisinde deneme sürecine alıyoruz. Yanlış anlama prensip olarak yapıyoruz bunu.Ne shanks dedi ne Garling.. Dragoncuyuz kardeşim biz yürekten hos bulduk @Skywalker
Hüseyin aktepe gibi boruyla ters takla atabiliyorum, boruya hakimiyetim var sayilir mi?Kardeş yeni gelenleri önce yan lobimiz olan Sabo lobisinde deneme sürecine alıyoruz. Yanlış anlama prensip olarak yapıyoruz bunu.
Sabo lobisi sana imreniyor şuan.Hüseyin aktepe gibi boruyla ters takla atabiliyorum, boruya hakimiyetim var sayilir mi?
@Sodex 'e rakip yetiştirip hain vs. hain yaptıracaksın anladığım kadarıyla. Biliyorsun bu işi usta.Sabo lobisi sana imreniyor şuan.
Hakkımda ki iddialar asılsızdır.@Sodex 'e rakip yetiştirip hain vs. hain yaptıracaksın anladığım kadarıyla. Biliyorsun bu işi usta.
@Fruit Punch Samurai zaten yetişmiş eli yüzü düzgün bir arkadaş. @Sodex 'in de siması temiz. Kaderlerini rüzgara bıraktım... Lobi lideri olarak görmek istediğimiz arkadaşlar bunlar.@Sodex 'e rakip yetiştirip hain vs. hain yaptıracaksın anladığım kadarıyla. Biliyorsun bu işi usta.
@Sodex usta sanki sana el vermiş gibi konuşuyor.@Fruit Punch Samurai zaten yetişmiş eli yüzü düzgün bir arkadaş. @Sodex 'in de siması temiz. Kaderlerini rüzgara bıraktım... Lobi lideri olarak görmek istediğimiz arkadaşlar bunlar.