Senin olayları kavrayamayış.
Senin olayları kavrayamayış.
Lobinin patlayacağını daha kuruluşundan beri herkes biliyordu zaten Oy çokluğuyla adam atalım deyip lobiden istifa eden sen değil misin abi bi insan kendi gönderisiyle bile mi çelişir
Onun ineceği bir ay önceden belliydi ama normalden fazla direnç gösterip dayandı, helal olsun. Kendimi full hd yayınlayamam sadece geliş amacımızı anlayın. Garling lobisine çöktük sesi devrimci @Skywalker ve @Lucky Luke ’dan çıkıyor. Lan sizin bana teşşekkür etmeniz gereken yerde bana sallıyorsunuz. @Kuroro ’da hurdacılığın tadına vardı. Kitle tarafından sevilmeyen karakter tutup fanı çok olana sallamanın hazzını aldı. Yarın bir gün Dragon’a sallayası gelir sizi harcar. Hurdacılarla takılıp bize benzemeyen kimse olamaz.
Ele geçiremeyince çıkmıştım ama @Kuroro lobiyi terkedince çöktük. Meğer başından beri bizi tuzağa çekmiş. Ava giderken avlandık.Lobinin patlayacağını daha kuruluşundan beri herkes biliyordu zaten Oy çokluğuyla adam atalım deyip lobiden istifa eden sen değil misin abi bi insan kendi gönderisiyle bile mi çelişir
Bir gecede cahil kaldık..Senin olayları kavrayamayış.
Şundan oldu birazLobinin patlayacağını daha kuruluşundan beri herkes biliyordu zaten Oy çokluğuyla adam atalım deyip lobiden istifa eden sen değil misin abi bi insan kendi gönderisiyle bile mi çelişir
Şöyle keyiflendik.
Hurdacı lobisini dağıttığın gün kin tuttuk sana...Sana güvenmem artık güvenemem ustam@Fruit Punch Samurai biraz omurgalı ol la adam seni dayak yiyen videolara koyup durdu. Biz sana sahip çıktık lüks savunmana rağmen. Yediğin kaba tükürme.