Garling Lobisi son toplantısından sızan kayıtlar
“Köle değil misin!”
www.youtube.com
Derin hurdacı lobisi... Haberim yok... @Kuroro Shanks lobisine geri alınmanı onaylıyorum.
Onun ineceği bir ay önceden belliydi ama normalden fazla direnç gösterip dayandı, helal olsun. Kendimi full hd yayınlayamam sadece geliş amacımızı anlayın. Garling lobisine çöktük sesi devrimci @Skywalker ve @Lucky Luke ’dan çıkıyor. Lan sizin bana teşşekkür etmeniz gereken yerde bana sallıyorsunuz. @Kuroro ’da hurdacılığın tadına vardı. Kitle tarafından sevilmeyen karakter tutup fanı çok olana sallamanın hazzını aldı. Yarın bir gün Dragon’a sallayası gelir sizi harcar. Hurdacılarla takılıp bize benzemeyen kimse olamaz.
Adama hemen ortada kaldı algısı çektiler, banlıyken bari bırakın huzur bulsun.Tiksav ne zaman kendini banlatsa sitede olay oluyor.Şurada olacaktın...
Shanks lobisinden atılmamış mıydın? Bacadan girmişsin yine sanırım.Biz @Kuroro 'yu sen lobiye sıcak bak diye Shanks lobisi kontenjanından görevlendirdik
Hep aynı kanaldan haber takip etme arada farklı kanalları da zapla kardeşim.Shanks lobisinden atılmamış mıydın? Bacadan girmişsin yine sanırım.
Devrimci lobisinin başına @carpe d. em geçince Dragon'dan Shanks'a yönelmen gözden kaçmadı.Hep aynı kanaldan haber takip etme arada farklı kanalları da zapla kardeşim.
Hurda Tv'yi azaltalım gençler.Devrimci lobisinin başına @carpe d. em geçince Dragon'dan Shanks'a yönelmen gözden kaçmadı.