Sen olayı çok yanlış anlamışsın adam darbe yaptım diye dolanırken lobiyi üstüne yapıp kaçtılar adam kutsalcı kaldı
Sen olayı çok yanlış anlamışsın adam darbe yaptım diye dolanırken lobiyi üstüne yapıp kaçtılar adam kutsalcı kaldı
Alttaki eleman @Kuroro olur gibiSen olayı çok yanlış anlamışsın adam darbe yaptım diye dolanırken lobiyi üstüne yapıp kaçtılar adam kutsalcı kaldı
Garling lobisi üyeleri bana sallıyordunuz. @Kenshiro bundan sonra korumam altındadır. Tek başına lobiyi bitirdi.
Ne yapacaksın sende Mihawkın adasını, babunlarını, şatosunu terk ettiği gibi bi telefonla adamı bırakıp çapraz birlik mi kurmaya gideceksinGarling lobisi üyeleri bana sallıyordunuz. @Kenshiro bundan sonra korumam altındadır. Tek başına lobiyi bitirdi.
Sana lobin hayırlı olsun kardeş. Biz @Kuroro 'yu sen lobiye sıcak bak diye Shanks lobisi kontenjanından görevlendirdik. Tiksav'ı da lobinin yıkılışını garantiye alıp "yıkılan lobi ortalıkta durmasın" diye Devrimci kontenjanından görevlendirdik. Bir görevli arkadaş daha var ama onun adını şimdilik gizli tutuyoruz çünkü operasyona başka bir alanda devam ediyor.
Onun ineceği bir ay önceden belliydi ama normalden fazla direnç gösterip dayandı, helal olsun. Kendimi full hd yayınlayamam sadece geliş amacımızı anlayın. Garling lobisine çöktük sesi devrimci @Skywalker ve @Lucky Luke ’dan çıkıyor. Lan sizin bana teşşekkür etmeniz gereken yerde bana sallıyorsunuz. @Kuroro ’da hurdacılığın tadına vardı. Kitle tarafından sevilmeyen karakter tutup fanı çok olana sallamanın hazzını aldı. Yarın bir gün Dragon’a sallayası gelir sizi harcar. Hurdacılarla takılıp bize benzemeyen kimse olamaz.
Robin gibi bir konumu oldu. Sadece varlığı ejder lobilerine tehdit.Garling lobisi üyeleri bana sallıyordunuz. @Kenshiro bundan sonra korumam altındadır. Tek başına lobiyi bitirdi.