Üzgün atıp durma mesajlarıma bana vicdan azabı çektiriyorsun...Söylediklerimde yalan yok mübalaa olabilir yada az bile söylemişimdir.
Üzgün atıp durma mesajlarıma bana vicdan azabı çektiriyorsun...Söylediklerimde yalan yok mübalaa olabilir yada az bile söylemişimdir.
Vicdanın olsa Sir Crocodile’ın gülüp hehehe bakın diye atacağı bir resmi avatar olarak kullanmazdın.Üzgün atıp durma mesajlarıma bana vicdan azabı çektiriyorsun...
Caps güzel ama yanlış çünkü eli hep hazırolda bekliyordur onun yarışma programı butonu gibi xD
Ben o fotoyu bi 3-4 yıl önce KF'ye atıp gülmüştüm zaten MW. Tüylü zinciri hatırlatan herşeye gülünür bu devirde...Vicdanın olsa Sir Crocodile’ın gülüp hehehe bakın diye atacağı bir resmi avatar olarak kullanmazdın.
Zaten Shanks fanı olmadığı buradan belli @Kuroro 'nun Shanks düşmanlarıyla hep ittifak içinde. Ezel' deki Tefo gibi sadakati değişti. Hurdacılarla, amiralcilerle ve bu iki tarafın doluştuğu Garlingcilerle takılıyor.Verdiğin güven hissiyatı şu seviyelerde usta
@Sodex amiralci aynı zamanda. Seni ayrı tutuyorum gardaş o konuda. Sen Shanks'a değil bana düşmansın
Videoyu değiştirdim sen de değiş...@Sodex amiralci aynı zamanda. Seni ayrı tutuyorum gardaş o konuda. Sen Shanks'a değil bana düşmansın
Gece ikide öncü dönere götürüp çocuğu zehirledik. Gece dörde kadar uyutmayip iyice direncini düşürdük. Sonra da gece beşte Kid'in çöp olduğunu kabul etti. Bu irade Alpamiste bile yok aslında @Sodex ustama saygılar....Mahidevran gibi artık yanımda taşıyorum o zehri. Kafaları bulduktan sonra zehirle cila atmamış mıydık ya @Kenny
O ortamda kim olsa kidi gömerdi ya şamar oğlanı olmuştu. Sodex yine az gömdü