Bepo yiğit, kahraman bir yoldaş la sen hayırdır?Garp'ı dedelikten reddetmediyse Dragon'u hiç reddetmez. Bu arada evini şunlarla doldurmuşsun diyorlar doğru mu?
Bepo yiğit, kahraman bir yoldaş la sen hayırdır?Garp'ı dedelikten reddetmediyse Dragon'u hiç reddetmez. Bu arada evini şunlarla doldurmuşsun diyorlar doğru mu?
Sana da yollamış anlaşıldı. @Trafalgar Law diyorum bu carpe niye seni savunup duruyor, meğer rüşvet ayı vermişsin.Bepo yiğit, kahraman bir yoldaş la sen hayırdır?
Dragoncu adamın aslan parçası bepoya laf atması kadar komik bir şey az bulunurSana da yollamış anlaşıldı. @Trafalgar Law diyorum bu carpe niye seni savunup duruyor, meğer rüşvet ayı vermişsin.
Ben Bepo'ya sallamadım ki ? Law'a salladım. Bepo aslanlar(?) gibi kurtardı Law'ı.Dragoncu adamın aslan parçası bepoya laf atması kadar komik bir şey az bulunur
Lawu sevmiyorum diye beni dövüyor arada reis ya ondan. yoksa ayıcık yollasa daha da fazla korkarım aslında
Neye kime salladığın belli değil 61sizBen Bepo'ya sallamadım ki ? Law'a salladım. Bepo aslanlar(?) gibi kurtardı Law'ı.
Sana da yollamış anlaşıldı. @Trafalgar Law diyorum bu carpe niye seni savunup duruyor, meğer rüşvet ayı vermişsin.
Açılmıyor bende.
@Trafalgar Law zeki ve kurnaz. @Skywalker ona laf attığı sırada karşılık vermemişti ama kışı geçirip yediği ayazı unutmadı. Açık bulunca da darbeleri indirdi. Rakibin açık vermesin sabırla bekledi.
Biz bunları söyledik@Trafalgar Law zeki ve kurnaz. @Skywalker ona laf attığı sırada karşılık vermemişti ama kışı geçirip yediği ayazı unutmadı. Açık bulunca da darbeleri indirdi. Rakibin açık vermesin sabırla bekledi.
Reis önce yumuşatıp sonra saldırmak istedin anladık da sen yine de acı