Usta dikkat ettin mi Wb lobisi diğer lobilere en çok adam kaptıran lobi şu an, yeni üye de gelmiyor hiç. Yakında lobide şöyle kalacaksın:Şu şekil lobiye çökme eylemleri gerçekleşiyor, herkes fanı olduğu karaktere sahip çıksın.
Usta dikkat ettin mi Wb lobisi diğer lobilere en çok adam kaptıran lobi şu an, yeni üye de gelmiyor hiç. Yakında lobide şöyle kalacaksın:Şu şekil lobiye çökme eylemleri gerçekleşiyor, herkes fanı olduğu karaktere sahip çıksın.
Lobiden atılmak etkisini çok hızlı gösterdi. sdldkslk@Kuroro halısahaya geçiyorum, biraz da orada gol atayım
Usta dikkat ettin mi Wb lobisi diğer lobilere en çok adam kaptıran lobi şu an, yeni üye de gelmiyor hiç. Yakında lobide şöyle kalacaksın:
Arkadaşlar kendini hakim, savcı, polis ya da Shanks lobisindenim diye tanıtıp sizden bir şey isteyen kişilere itibar etmeyiniz.Lobiden atılmak etkisini çok hızlı gösterdi. sdldkslk
Sitede bir şey ya da birisi popüler olmuşturBunlarla alakası yok ya benden önce hiç göze batmıyordu bana yaptığı videolarla gündem oldu.Sodex’i ben meşhur ettim benim üzerimden prim yaptı yatacak yeri yok.
@Whitebear D WB lobisine selam veriyorUsta dikkat ettin mi Wb lobisi diğer lobilere en çok adam kaptıran lobi şu an, yeni üye de gelmiyor hiç. Yakında lobide şöyle kalacaksın:
@Skywalker anlıkArkadaşlar kendini hakim, savcı, polis ya da Shanks lobisindenim diye tanıtıp sizden bir şey isteyen kişilere itibar etmeyiniz.
Usta o zaman seni de @Sir Crocodile mı ünlü yaptı? Sen de ona sallayarak ünlü olmuşsun.Bunlarla alakası yok ya benden önce hiç göze batmıyordu bana yaptığı videolarla gündem oldu.Sodex’i ben meşhur ettim benim üzerimden prim yaptı yatacak yeri yok.
Benden öncesi de vardır tabi ama ben bildim bileli mw büyük lobicidir ve az insanın başını yakmamıştır. O zamanlar dof lobisinden görünüp onları devamlı luffy lobisine karşı kışkırtırken sık sık kılıç lobisi ile istişare toplantıları yapıyordu. Ama tabi bu daha başlangıç sayılırdı @Millennium Wizard için. Çok canlar yaktı çok.Usta o zaman seni de @Sir Crocodile mı ünlü yaptı? Sen de ona sallayarak ünlü olmuşsun.