Onu bilmem de @Millennium Wizard ve @RedTeroR adamdır. Birlikte Katakuri lobisini bitirdik.
Sen daha çok carpezan ile yaklaşırsınBiz sana hüsnü zanla geldik hep be 61siz, ne bilelim?
MW evde yaptığı anketi bakın global böyle diyor diye bizimle paylaşıyor...30 kişinin katıldığı forum anketi atan @Millennium Wizard ‘a 100 bin kişinin katıldığı anket sonucu atmışımdır. @II. Invictus
Benden WB'ye zarar gelmez. Bunu en iyi @Whitebear D bilir. Lobiye şu şekil veda etmiştim@Kuroro eskiden WB fanıydı adam ne hale düştü.
O çok fazla Doflamingo fanı dediklerine sor bakayım Dressrosa günlerinde o saatte dışarıda ne işi varmış ?@Millennium Wizard kendisine gelen tepkilerden sonra Doflamingo övmek zorunda kaldığı bir sabaha uyanıyor
Anket geyiğine mi döndünüz ne deniyordu bu aynı çorba olayına. :/ Benim attığım yerler korsanfan gibi fanatik insanların olduğu yerlerdi yoksa 1 tane yada hiç anime manga izlememiş adamlara listeler koyup öneren yerleri atmadım napayım onları şahsen ciddiye almıyorum Crunchyroll gibi yerleri.30 kişinin katıldığı forum anketi atan @Millennium Wizard ‘a 100 bin kişinin katıldığı anket sonucu atmışımdır. @II. Invictus
Sadece MW olduğu için bu görüşmeyi kabul etmişler. Eski Croco’cu olması sebebiyle.