Bu daha çok güncele gelince One Piece finalini bekleyen ben
Bu daha çok güncele gelince One Piece finalini bekleyen ben
@Montana Usta hiçbir lobiyi satmadığımız halde son zamanlarda hakkımızda bu tür imaj karalama kampanyaları yürütülüyor farkında mısın? Bu işin arkasında @Skywalker olabilir@Tiksav Lee yeni karizmatik karakter çıkınca Garling Lobisinden kaçan @Kuroro ve @Montana'yı izliyor.
Olabilir ben de şüpheleniyorum ondan@Montana Usta hiçbir lobiyi satmadığımız halde son zamanlarda hakkımızda bu tür imaj karalama kampanyaları yürütülüyor farkında mısın? Bu işin arkasında @Skywalker olabilir
@artyomdh diyorsa vardır bir bildiği.@Montana Usta hiçbir lobiyi satmadığımız halde son zamanlarda hakkımızda bu tür imaj karalama kampanyaları yürütülüyor farkında mısın? Bu işin arkasında @Skywalker olabilir
Bu işin arkasında olsa olsa hurdacılar vardır aynısını bana yapmışlardı satma karalamasını :S o yüzden yanlış kişiye soruyorsun. Bir ihtimal carpe de olabilir imaj karalamayı çok sever.@Montana Usta hiçbir lobiyi satmadığımız halde son zamanlarda hakkımızda bu tür imaj karalama kampanyaları yürütülüyor farkında mısın? Bu işin arkasında @Skywalker olabilir
İşkillendim usta @carpe d. em bir iki mesaj geride @Millennium Wizard ila gizli ittifakını da ifşalamış.@Montana Usta hiçbir lobiyi satmadığımız halde son zamanlarda hakkımızda bu tür imaj karalama kampanyaları yürütülüyor farkında mısın? Bu işin arkasında @Skywalker olabilir
Çok mu gizliymiş @carpe d. em mi ifşalamış? O ifşaladıya işin içinde kesin bir zürafa da vardır.İşkillendim usta @carpe d. em bir iki mesaj geride @Millennium Wizard ila gizli ittifakını da ifşalamış.
Senin sabıka kabarık usta.Bu işin arkasında olsa olsa hurdacılar vardır aynısını bana yapmışlardı satma karalamasını :S o yüzden yanlış kişiye soruyorsun. Bir ihtimal carpe de olabilir imaj karalamayı çok sever.
Bu çok ağır oldu usta adamla ittifaktayız ortalık karışmasın- Dof olan bölümlerde kayıplara karıştın.