Onu o yapar ben değil xD geçen beni kadimlere şikayet ediyordu bölüm dışı yazmış süresiz ban atın diyordu.
Onu o yapar ben değil xD geçen beni kadimlere şikayet ediyordu bölüm dışı yazmış süresiz ban atın diyordu.
Garling Wb'ye en ufak çizik attığında @Kuroro ve Garling lobisinin WB karakterine yapacağı muamele.
O kadar uygun bir caps olmuş ki ancak bu kadar ayağa oturur ve top filelerle buluşur.
Bunu görünce farkettim, @Kuroro sevdiği karakterlerin babasını görünce hemen fanı olmuş. Judge Sanji'nin babası olmasa yüzüne bakmazdı.
Momo’nun babası diye Oden’in de fanı olmuştu. Ama Sukiyaki fanı olmadı.Bunu görünce farkettim, @Kuroro sevdiği karakterlerin babasını görünce hemen fanı olmuş. Judge Sanji'nin babası olmasa yüzüne bakmazdı.
Sukiyaki büyük yanlışlar yaptı...Momo’nun babası diye Oden’in de fanı olmuştu. Ama Sukiyaki fanı olmadı.
Sukiyaki büyük yanlışlar yaptı...
Anket geyiğine mi döndünüz ne deniyordu bu aynı çorba olayına. :/ Benim attığım yerler korsanfan gibi fanatik insanların olduğu yerlerdi yoksa 1 tane yada hiç anime manga izlememiş adamlara listeler koyup öneren yerleri atmadım napayım onları şahsen ciddiye almıyorum Crunchyroll gibi yerleri.