Güçsüz çıkacak diyen görmedim zaten.Ben gücüyle alakalı bir şey demedim, sonra gelip patladın muhabbeti yapma ha. Karakterden sınıfta kaldı.
Güçsüz çıkacak diyen görmedim zaten.Ben gücüyle alakalı bir şey demedim, sonra gelip patladın muhabbeti yapma ha. Karakterden sınıfta kaldı.
Güçsüz mü? Allah bereket versin.@carpe d. em ile @Kuroro Yonko altı diyordu.
Geçen Carpeyi amiral yazarken yakaladım ama sildi hemen mesajı@carpe d. em ile @Kuroro Yonko altı diyordu.
Yonko altına okey misin? @Dattebayo..! @Tiksav Lee @carpe d. em şüphelendim bir an gerçekten Dragoncu mu diyeGüçsüz mü? Allah bereket versin.
Üstü olursa yok demem. Amiral ayarı çıksa yeter bana.Yonko altına okey misin? @Dattebayo..! @Tiksav Lee @carpe d. em şüphelendim bir an gerçekten Dragoncu mu diye
Shanks ile birlikte en güçlü üç beş çardan biridir şu an. Aşağısına yatırım yapan Kuma'dan beter kaybeder. Tetikte kalınYonko altına okey misin? @Dattebayo..! @Tiksav Lee @carpe d. em şüphelendim bir an gerçekten Dragoncu mu diye
Kaçışın yok usta. Bu sefer kadro genişliği şu şekil:Herkesden şamar yemeden önce şöyle saklanmak lazım
Öldükten sonraki tepkisi miKehanette vadedilen günün gelip, dünyanın kurtarılmasından bir gün önce, kutsal ejderin biri tarafından öldürülen no-name sivilin Dragon’a tepkisi @Skywalker