Bize yemez o kaos oyunları. Plan yabmayın plan, tutmaz Karadeniz'de.Sana feci bilenmiş Alpa forumda ön plana çıkan başka tsli olsun istemiyor sanırım
Bize yemez o kaos oyunları. Plan yabmayın plan, tutmaz Karadeniz'de.Sana feci bilenmiş Alpa forumda ön plana çıkan başka tsli olsun istemiyor sanırım
Garp ve Luffy sever birisi üçüncü monkey üyesine ihanet etmemeliydi iyi yemiş iyiDiğerleri tek yedi.
Reyiz Goldbergli olana da beni koy.Lobi Savaşları 2 karşınızda. @Fruit Punch Samurai 'ın Beyazsakal Lobisi'ne katılma seremonisinde çıkan olaylara tanık oluyoruz. Cast: @Whitebear D @Montana @II. Invictus @kaizokuou @Sodex @Dattebayo..! @carpe d. em @Skywalker @Millennium Wizard @Tiksav Lee
WBD bizim safa geçmiş sonda haykırdım.Lobi Savaşları 2 karşınızda. @Fruit Punch Samurai 'ın Beyazsakal Lobisi'ne katılma seremonisinde çıkan olaylara tanık oluyoruz. Cast: @Whitebear D @Montana @II. Invictus @kaizokuou @Sodex @Dattebayo..! @carpe d. em @Skywalker @Millennium Wizard @Tiksav Lee
@Fruit Punch Samurai:Lobi Savaşları 2 karşınızda. @Fruit Punch Samurai 'ın Beyazsakal Lobisi'ne katılma seremonisinde çıkan olaylara tanık oluyoruz. Cast: @Whitebear D @Montana @II. Invictus @kaizokuou @Sodex @Dattebayo..! @carpe d. em @Skywalker @Millennium Wizard @Tiksav Lee
@Tiksav Lee gözüme girdi. Kanımı yerde bırakmadı.WBD bizim safa geçmiş sonda haykırdım.
Hala içinde biraz Dragon’culuk var, Sabo gibi hafızasını silmek lazım güzelce.@Tiksav Lee gözüme girdi. Kanımı yerde bırakmadı.
01:50 de ringin dışından geçen @carpe d. em detayı yardı.Lobi Savaşları 2 karşınızda. @Fruit Punch Samurai 'ın Beyazsakal Lobisi'ne katılma seremonisinde çıkan olaylara tanık oluyoruz. Cast: @Whitebear D @Montana @II. Invictus @kaizokuou @Sodex @Dattebayo..! @carpe d. em @Skywalker @Millennium Wizard @Tiksav Lee