O kadar az sahne almasına rağmen en kötü dayağı niye Alpamis yedi orasını anlamadım.@Montana @carpe d. em @Kuroro @Alpamis @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Dattebayo..! @Tiksav Lee @kadir †. @Büyük Korsan Kaidou
Rahatsız olan olursa silerim
O kadar az sahne almasına rağmen en kötü dayağı niye Alpamis yedi orasını anlamadım.@Montana @carpe d. em @Kuroro @Alpamis @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Dattebayo..! @Tiksav Lee @kadir †. @Büyük Korsan Kaidou
O adama etiketi en son yaptım aklıma en son alpa geldi üşendim başkasıyla değiştirmeye. Hemşerim mazur görür beni gurbet hali der.O kadar az sahne almasına rağmen en kötü dayağı niye Alpamis yedi orasını anlamadım.
Kabak senin başına patlamış @AlpamisO adama etiketi en son yaptım aklıma en son alpa geldi üşendim başkasıyla değiştirmeye. Hemşerim mazur görür beni gurbet hali der.
Videonun tek doğru yanı %90+ zamanında dragonun hiçbir şey yapmaması ve sağa sola saldırdığı bir an gelince 61siz gibi fanların bununla gaza gelmesi@Montana @carpe d. em @Kuroro @Alpamis @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Dattebayo..! @Tiksav Lee @kadir †. @Büyük Korsan Kaidou
Kuroro ve carpeye feci bilendim montiye kahkaha attım alpaya ağıt yaktım@Montana @carpe d. em @Kuroro @Alpamis @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Dattebayo..! @Tiksav Lee @kadir †. @Büyük Korsan Kaidou
Ben yaparken gözümden yaş geldi.Kuroro ve carpeye feci bilendim montiye kahkaha attım alpaya ağıt yaktım
Kısa metrajlı film çekmişsin anasını satayımBen yaparken gözümden yaş geldi.
Herkesden şamar yemeden önce şöyle saklanmak lazımBunun üstüne Lobi Savaşları 2 filminin çekimlerine start vermek farz oldu…
Ben gücüyle alakalı bir şey demedim, sonra gelip patladın muhabbeti yapma ha. Karakterden sınıfta kaldı.@Montana @carpe d. em @Kuroro @Alpamis @II. Invictus @Fruit Punch Samurai @Dattebayo..! @Tiksav Lee @kadir †. @Büyük Korsan Kaidou