Daha çok beklersin de beklentini @Skywalker giderebilir. Geçenlerde yapıp atmıştı. Yani fanart olarak görebilirsin anca onu :dd.d
Daha çok beklersin de beklentini @Skywalker giderebilir. Geçenlerde yapıp atmıştı. Yani fanart olarak görebilirsin anca onu :dd.d
ben yapardımda Sırf Kid Olayı ortalıktan kaybolmasın daha çok duyulsun diye uğraşıyorumBunun bir de Law versiyonu olacak, ona göre. Heyecanla Law’ın kellesini tutan Teach panelini bekliyoruz
İnanılmaz olmuş Sodex’i geçmişsin
O sana gıcık olmuş usta...
Ben objektif adamım ne görürsem onu söylerim hatta bu objektifliğimden çok pot kırdım çok kaybettim.Tiksav geçmiş dediysem geçmiştir Di Caprio adeta Tiksav’ı yaşamış onu anlamak için korsanfana üye olmuş sanki.O sana gıcık olmuş usta...
Eyvallah hocam. Beğenmene çok sevindim, ilham geldikçe bu altyazı olayına devam ederim. Hatta benim kanal içeriğini tamamen buna çevirebilirimBen objektif adamım ne görürsem onu söylerim hatta bu objektifliğimden çok pot kırdım çok kaybettim.Tiksav geçmiş dediysem geçmiştir Di Caprio adeta Tiksav’ı yaşamış onu anlamak için korsanfana üye olmuş sanki.
Neredeyse 20 gündür hakkında video yapmıyorum ama işe yaramamış belli ki.O sana gıcık olmuş usta...
Usta ömürlük bir hasım edindin...Neredeyse 20 gündür hakkında video yapmıyorum ama işe yaramamış belli ki.
20 gündür zor duruyorsun değil miNeredeyse 20 gündür hakkında video yapmıyorum ama işe yaramamış belli ki.
MW evde sana şundan yapmıyorsa bir şey bilmiyorum... @Sodexİnanılmaz olmuş Sodex’i geçmişsin bu kadar uyumlu nereden buldun yakınlarda çıkan bir filmdi bu galiba adını unuttum.