Law'ın zekasına laf attığım kısım ve videonun uyumu yaparken en güldüğüm içerik bu oldu.Aahaafdsdffasdsadasdasfasf yazdıklarının %90'ında haksız olsan da sağlam güldüm sesini ilk yükselttiği yerde hönkürdüm sdasafafasf
Law'ın zekasına laf attığım kısım ve videonun uyumu yaparken en güldüğüm içerik bu oldu.Aahaafdsdffasdsadasdasfasf yazdıklarının %90'ında haksız olsan da sağlam güldüm sesini ilk yükselttiği yerde hönkürdüm sdasafafasf
Ablamıza trafalgar law abimize de arty yazsaydın keşke ahahaadsadafaLaw'ın zekasına laf attığım kısım ve videonun uyumu yaparken en güldüğüm içerik bu oldu.
Gerçekleri bir bir anlatmışsın helal olsun.
3.5 ay ban istemeseydin iyiydi.Law'ın zekasına laf attığım kısım ve videonun uyumu yaparken en güldüğüm içerik bu oldu.
Harika olmuş cidden. En sevdiğim kısım en son kudurup kendine ban atmak istemesi.Aahaafdsdffasdsadasdasfasf yazdıklarının %90'ında haksız olsan da sağlam güldüm sesini ilk yükselttiği yerde hönkürdüm sdasafafasf
Her detay var kardeşim siz gülün diyeHarika olmuş cidden. En sevdiğim kısım en son kudurup kendine ban atmak istemesi.
Videonun kapak resmi yaptımAblamıza trafalgar law abimize de arty yazsaydın keşke ahahaadsadafa
Bu altyazı işi de hoşuma gitti. Fikir geldikçe devam içerik yapabilirimVideonun kapak resmi yaptım