Başta zor duruyordum da video yapacak modum kalmadı pek.20 gündür zor duruyorsun değil mi
Başta zor duruyordum da video yapacak modum kalmadı pek.20 gündür zor duruyorsun değil mi
Paşamız lütfetmiş de bize 20 gündür video yapmıyormuş acaba borcumuzu nasıl ödeyebiliriz ?Neredeyse 20 gündür hakkında video yapmıyorum ama işe yaramamış belli ki.
MW gavura vurur gibi vuruyordur kesin ömürlük hasım oldu başıma.
Nefret listesinde gerileyeyim de bana yeter.Paşamız lütfetmiş de bize 20 gündür video yapmıyormuş acaba borcumuzu nasıl ödeyebiliriz ?
Sen her zaman 1.sıradasın bence özellikle son videodan sonraNefret listesinde gerileyeyim de bana yeter.
Fikir benden çıkmıştı ama Tiksav benim yapabileceğimden çok çok daha iyi yapmış; kahkaha atarak izledim.İnanılmaz olmuş Sodex’i geçmişsin bu kadar uyumlu nereden buldun yakınlarda çıkan bir filmdi bu galiba adını unuttum.
Fikir iyiydi ya baya. Filmi bende izlediğim için çok oturdu kafamda attığın sahne..Fikir benden çıkmıştı ama Tiksav benim yapabileceğimden çok çok daha iyi yapmış; kahkaha atarak izledim.
İçindekileri dökmüş, yanlış olsa da.
Filmi bayağı beğenerek izlemiştim, sahnesine denk geldim; bu konuda gündemdeydi...
Kıyametin yaklaşıyor olması dışında katıldığım bir şey yoktu.%70i falan haklı o isyanın