Temiz oyna devamZoro’dan soğuyunca lobiyle dalga geçer capsler yapmış diye yorumladım bende tümünü okuyamıyorum.
Temiz oyna devamZoro’dan soğuyunca lobiyle dalga geçer capsler yapmış diye yorumladım bende tümünü okuyamıyorum.
İlham gelmiyor. Bir olay çıksa da eğlensek.
@Sodex yap bir şeyler harmanız.İlham gelmiyor. Bir olay çıksa da eğlensek.
Yav o kadar ekmek yedin bu lobiden yıllarca şunu yaparken hiç mi yüreğin sızlamadı @RedTeroR koynunuzda yılan beslemişsiniz. xD
Belki Zoro dan uzaklastik ama lobi de ki kardeslerimizi asla satmayiz. Sadece Zkk'nin gercek oldugu... Zoro'nun onemli oldugu bir gunu hayal eden bir adamij capsiydi o kadar... kskskksksZoro’dan soğuyunca lobiyle dalga geçer capsler yapmış diye yorumladım bende tümünü okuyamıyorum.
Red'im yine dogru olani gormus...Temiz oyna devam
Zoro beyninin %100ünü kullanınca neler oluyor üyelerde onu yap@Sodex yap bir şeyler harmanız.
Zoro beyninin yüzde birini kullanıyor ve ona rağmen Luffy’den daha akıllı.Zoro beyninin %100ünü kullanınca neler oluyor üyelerde onu yap
Zoro beyninin %100'ünü kullanınca olan şuZoro beyninin %100ünü kullanınca neler oluyor üyelerde onu yap
Sonra ultra mega Zoro fanısın diyince kızıyorsun.Zoro beyninin yüzde birini kullanıyor ve ona rağmen Luffy’den daha akıllı.
Bu ne la ne dersen bir fazlası mı?Zoro beyninin yüzde birini kullanıyor ve ona rağmen Luffy’den daha akıllı.
Daha iyisi çıkar senden. Güveniyorum.Zoro beyninin %100'ünü kullanınca olan şu
ama henüz kullanamadığı için üyelerde gözlem yapma fırsatım olmadı.