Bozuk para gibi yoldaş harcayan @Erwin Smith'i gazlayan @Dattebayo..!'nun kameralara yansıyan görüntüsü...
Skskskksks
Bozuk para gibi yoldaş harcayan @Erwin Smith'i gazlayan @Dattebayo..!'nun kameralara yansıyan görüntüsü...
Skskskksks
@Erwin Smith le yolları ayıran @Tommy VercettiBozuk para gibi yoldaş harcayan @Erwin Smith'i gazlayan @Dattebayo..!'nun kameralara yansıyan görüntüsü...
Skskskksks
Sonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.
@Erwin Smith bir nevi seni sakat bıraktığını ima ediyor kardeş birbirinizden bu kadar soğudunuzu tahmin etmemiştim
ahahahahsdkjsadfkds ulan Datte'ye en uyan karakteri yapmışsın
Aadsgfsdsadsa ulan kokuyu almışsın hemenahahahahsdkjsadfkds ulan Datte'ye en uyan karakteri yapmışsın
@Erwin Smith in mental durumunu da çok güzel anlatıyor Theoden.ahahahahsdkjsadfkds ulan Datte'ye en uyan karakteri yapmışsın
Bak gör gör @Erwin Smith iyice dış güçlerin maşası oldun... kardeşine şovcu damgası vurmaya çalıştın. Ama yine de seni seviyorum evlat...@Erwin Smith bir nevi seni sakat bıraktığını ima ediyor kardeş birbirinizden bu kadar soğudunuzu tahmin etmemiştim
yiaaaa neden datte yemiyoss
İnanılmaz bir caps olmuş, Erwin cidden o durumda şu an askfjsalgdkdfhşgfg@Erwin Smith in mental durumunu da çok güzel anlatıyor Theoden.