Sonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.Bu sefer sadece hüzün var...
Sksksksks
Sonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.Bu sefer sadece hüzün var...
Sksksksks
Tamam kardesim... en cok sen Zoro dan soğudun sensinnn tamammmmm... skskmsmsmsSonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.
Sen gerçekten soğudun, @Tommy Vercetti tepkilerden kaçmak için görevden affını istedi yakında döner.Sonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.
"En çok" değil, "sadece." GdgsgsTamam kardesim... en cok sen Zoro dan soğudun sensinnn tamammmmm... skskmsmsms
Bırakamıyor olum. Bir yeşil ışık yakmana bakar SR'lerin zaafını çözen Zoro'nun analiz yeteneğini övmesiSonra ben şovmen deyince kızıyorsun. Herkes gerçek yüzünü görsün bu adamın.
Keşke Soylu yapsaydı kullanıcı adını.Sen gerçekten soğudun, @Tommy Vercetti tepkilerden kaçmak için görevden affını istedi yakında döner.
Ben bunun ifadesini reel hayatta alacağım. Burada çok şov yapıyor.Bırakamıyor olum. Bir yeşil ışık yakmana bakar SR'lerin zaafını çözen Zoro'nun analiz yeteneğini övmesi
Uzun süredir foruma foto atmıyordu protesto inandırıcı olsun diye üzgün gözüktüğü fotoyu atmış geçen.Ben bunun ifadesini reel hayatta alacağım. Burada çok şov yapıyor.