Zoro konusunda bana takılıp duran forum ahalisi= Sinan Engin
Zoro konusunda bana takılıp duran forum ahalisi= Sinan Engin
Ben= Ahmet Çakar
Abdülkerim de @Tommy Vercetti jfkfmkfkf
Kim ölmüş ben burdayım. Seni Abdulhamitin yalnızlığına terketmeyeceğiz @Trafalgar Law
@Trafalgar Law @cora-san öldü öteki taraftan destek veriyor dedi. Senden ölü gibi bahsetti. Artık lobinizde ne yaşandıysa onun için ölüymüşsün.Kim ölmüş ben burdayım. Seni Abdulhamitin yalnızlığına terketmeyeceğiz @Trafalgar Law
Ben nickimden ve meşguliyetimden dolayı bir espri yapmıştım. Bizim lobimizde ters birşey yaşanmaz@Trafalgar Law @cora-san öldü öteki taraftan destek veriyor dedi. Senden ölü gibi bahsetti. Artık lobinizde ne yaşandıysa onun için ölüymüşsün.
Law için düz giden de bir şey yok ama neyseBen nickimden ve meşguliyetimden dolayı bir espri yapmıştım. Bizim lobimizde ters birşey yaşanmaz
Ölmelik bir durum yok da benim egghead island'i takip etme sebebim Law zaten Law olmadığı bölümlerde op'un seviyesi düşüyor okuma gereği duymuyorum doğal olarak forumda olmuyorum ben, tikveş yine her yorumda yanlış konuş adlı idealine tutunuyor
Her çocuk olmayacak şeylerin hayalini kurar.
Er meydanını boş bırakmamak lazım diyorum size. Vurmak için her türlü mermiyi sıkıyorlar. Bknz; yetmemiş mesaj sayılarımıza dokunuyorlar. :dd.dKim ölmüş ben burdayım. Seni Abdulhamitin yalnızlığına terketmeyeceğiz @Trafalgar Law
Yaptığı espriden bahsettik. Ciddiye aldınız, 61siz. Hem Cora benim için yaşayan biri. Serinin en mi en baba karakteri. Beton yetmez.@Trafalgar Law @cora-san öldü öteki taraftan destek veriyor dedi. Senden ölü gibi bahsetti. Artık lobinizde ne yaşandıysa onun için ölüymüşsün.