Sen beni capslere Tiksav değil de BKS olarak yazınca ben
Sen beni capslere Tiksav değil de BKS olarak yazınca ben
İddaa kaybettik trend oldu. :SBüyük trendiniz batsın sizin kimin kim olduğu belli değil senenin her çeyreğinde lanet bir akım baş gösteriyor forumda
Ölmelik bir durum yok da benim egghead island'i takip etme sebebim Law zaten Law olmadığı bölümlerde op'un seviyesi düşüyor okuma gereği duymuyorum doğal olarak forumda olmuyorum ben, tikveş yine her yorumda yanlış konuş adlı idealine tutunuyor
Ölmelik bir durum yok da benim egghead island'i takip etme sebebim Law zaten Law olmadığı bölümlerde op'un seviyesi düşüyor okuma gereği duymuyorum doğal olarak forumda olmuyorum ben, tikveş yine her yorumda yanlış konuş adlı idealine tutunuyor
Kid fanı olduğunuzdan dolayı mı bu kadar agresifsiniz len durduk yere law konusu açılıyor, neredeyse Law'u benden daha çok sevdiğini düşüneceğim, benim kadar konuşuyorsun
Konu Law değildi canısı sizinkiler damladıKid fanı olduğunuzdan dolayı mı bu kadar agresifsiniz len durduk yere law konusu açılıyor, neredeyse Law'u benden daha çok sevdiğini düşüneceğim, benim kadar konuşuyorsun
Lawcılar öldü demissin sanki onlari ilgilendirmeyen bir konuya gelmişler gibiKonu Law değildi canısı sizinkiler damladı
10 tane lobi yazdım onların içinde demek Lawcılar da varmış. Ne kadar Law konuşmuşum öyle tıpkı söylediğin gibi Law konuşmaya doyamıyorum galiba. Lawla alakalı bir şeyler yaza yaza elim ağrımıştır kesin :dLawcılar öldü demissin sanki onlari ilgilendirmeyen bir konuya gelmişler gibi
Demek Law'cılar da varmis ne yav sanki kendisi yazmamis gibi skdhlsjfasn sanki bilmiyon kendini genelde law veya kid kıyasıyla ilgili bir sey oldugunda ilk adimi senden geliyor ondan diyorum .d,10 tane lobi yazdım onların içinde demek Lawcılar da varmış. Ne kadar Law konuşmuşum öyle tıpkı söylediğin gibi Law konuşmaya doyamıyorum galiba. Lawla alakalı bir şeyler yaza yaza elim ağrımıştır kesin :d