Capslerinde yüzünü kullanması karşılığında sınırsız caps siparişi hakkı mı elde ettin lan böyle bir anlaşmanız mı varBu ne la ne dersen bir fazlası mı?
Daha iyisi çıkar senden. Güveniyorum.
Capslerinde yüzünü kullanması karşılığında sınırsız caps siparişi hakkı mı elde ettin lan böyle bir anlaşmanız mı varBu ne la ne dersen bir fazlası mı?
Daha iyisi çıkar senden. Güveniyorum.
Ulan isimler o kadar iyi oturmuş ki duruma... Özellikle @MontanaSon 10 günde "KorsanFan Mücadeleleri" konusunda yaşanan olayların özeti
Anlaşma yok ama iyi fikir. Haydi iyisin yine ektin fitne tohumlarınıCapslerinde yüzünü kullanması karşılığında sınırsız caps siparişi hakkı mı elde ettin lan böyle bir anlaşmanız mı var
Eyvallah anamAnlaşma yok ama iyi fikir. Haydi iyisin yine ektin fitne tohumlarını
Çok arada bıraktın la! Hoşuna mı gitti kızdın mı arada mısın?Eyvallah anam
Gururlandım canısı sana nasıl kızabilir zaten bir insan ahiretimi tehlikeye atamamÇok arada bıraktın la! Hoşuna mı gitti kızdın mı arada mısın?
Lalonun konulara giremiyor oluşu yeteri kadar iyi değerlendirilmediKıtlık dönemine girdik
Mihawk gibi huzur istiyorum bir süre tartışmalara girmeyeceğim.@Sodex yap bir şeyler harmanız.