Kaos severler tam kadro. Bir Kenny eksik herhalde.
Kaos severler tam kadro. Bir Kenny eksik herhalde.
Ortadaki ikiliden birine sodexin kombinesi var
Tepeyi terk eden okçular tam liste diye yorumladım.Linçe hazırım
Hakkımda yürüttüğün bu algılara sadece 61li atlıyor dikkat edersen.MW konusunda uyardım dinlemedin şimdi dinle. Çerlobiloyla muhabbeti çok uzatma bir gün bir bakmışsın yutup sayfan kapanmış forum üyeliğin silinmiş.
Belki de kurbanım her zaman sendin ve bütün bu başkalarıyla da dönen muhabbetler seninle oynadığım oyunun bir parçası. Bi düşün bakalım bunu.Kendini tek kelime savunmuyor çünkü anladı sonuç vermeyeceğini. Yeni potansiyel kurban peşinde olduğuna eminim @ch3rlo nun.
Hakkımda yürüttüğün bu algılara sadece 61li atlıyor dikkat edersen.
Yaparken kendini ayıklaman da bi tuhaf. Burada kimleri kimlere düşürdüğün iyi biliniyor Datte
Belki de kurbanım her zaman sendin ve bütün bu başkalarıyla da dönen muhabbetler seninle oynadığım oyunun bir parçası. Bi düşün bakalım bunu.
Melek gibi iyilikten yüzüne nur inmiş adam forumda part time cellatlık yapıyor.Ortadaki ikiliden birine sodexin kombinesi var
Hayır görmesek inanacazHakkımda yürüttüğün bu algılara sadece 61li atlıyor dikkat edersen.
Yaparken kendini ayıklaman da bi tuhaf. Burada kimleri kimlere düşürdüğün iyi biliniyor Datte
Belki de kurbanım her zaman sendin ve bütün bu başkalarıyla da dönen muhabbetler seninle oynadığım oyunun bir parçası. Bi düşün bakalım bunu.
Sen beni baya övdün bu gün korkmalı mıyım?Melek gibi iyilikten yüzüne nur inmiş adam forumda part time cellatlık yapıyor.
Ona lalo vssi ayarlamandan korkuyorSen beni baya övdün bu gün korkmalı mıyım?