Çarpışanlar biz oluyoruz zaten genelde onlar etliye sütlüye karışmadan izliyor. Hiç o fırsatı vermemek lazım aslında.Başta kendisi sağlam kazık değil zaten, seni düşmanı uyutmak için milletin masaya meze yapmaya çalışıyor da iyi toparladın sen.
Çarpışanlar biz oluyoruz zaten genelde onlar etliye sütlüye karışmadan izliyor. Hiç o fırsatı vermemek lazım aslında.Başta kendisi sağlam kazık değil zaten, seni düşmanı uyutmak için milletin masaya meze yapmaya çalışıyor da iyi toparladın sen.
Şunun savunulacak bir yanı yok zaten olumKendini tek kelime savunmuyor çünkü anladı sonuç vermeyeceğini. Yeni potansiyel kurban peşinde olduğuna eminim @ch3rlo nun.
Kripto çete olmuşlar ben ayırmaya çalıştıkca ortalığı körükleyen bir ekip var.Çarpışanlar biz oluyoruz zaten genelde onlar etliye sütlüye karışmadan izliyor. Hiç o fırsatı vermemek lazım aslında.
Senin ayırmaya çalıştığın bir zamanı hatırlamıyorum ama neyse.Kripto çete olmuşlar ben ayırmaya çalıştıkca ortalığı körükleyen bir ekip var.
ben ayırmaya çalıştıkca
Ortadaki ikiliden birine sodexin kombinesi var
Naaptıkça naaptıkça? ZiyaaaKripto çete olmuşlar ben ayırmaya çalıştıkca ortalığı körükleyen bir ekip var.